Αντίπαρος: Το μοιραίο σημείο που σκοτώθηκε ο 17χρονος (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
793

Τραγωδία συγκλονίζει την Αντίπαρο – 17χρονος έχασε στη ζωή του μετά από βουτιά σε θάλασσα – Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του – Τι εξετάζουν οι Αρχές – Τα ίχνη του είχαν χαθεί το Σάββατο (11/08/2018) – Δύο δύτες εντόπισαν σήμερα, Κυριακή (12/08) τη σορό του – Εικόνες σοκ από το σημείο της τραγωδίας

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για το νεαρό, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές από χθες Σάββατο (11/08). Δύο δύτες εντόπισαν το πρωί της Κυριακής τη σορό του άτυχου Ιταλού στη θαλάσσια περιοχή Σιφνέικος Γιαλός.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν Σάββατο όταν ο άτυχος νεαρός έκανε βουτιά από ύψωμα προκειμένου να κολυμπήσει. Ωστόσο, τα ίχνη του 17χρονου χάθηκαν, με τους άνδρες του Λιμενικού να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Στην περιοχή τις τελευταίες δύο ημέρες πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ. Πληροφορίες του parianostypos.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρεται να χτύπησε όταν βούτηξε από βράχο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις τους από την πτώση και ότι παρασύρθηκε από τα κύματα.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού ενώ μέλη της Ε.Ο.Δ. (Παράρτημα Κυκλάδων) συμμετείχαν από το πρωί στην έρευνα και παρέλαβαν τη σορό του μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή φωτογραφιών: parianostypos.gr

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ΠΝΟ: «Δεμένα» τα πλοία σε όλη τη χώρα για 24 ώρες – Τι να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ