Φρίκη στην Αμαλιάδα: Διεστραμμένος εξέδιδε τη σύζυγό του, έπαιρνε τα λεφτά και παρακολουθούσε!

0
351

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μια γυναίκας, η οποία φέρεται να περνούσε μαρτυρικές στιγμές κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της από τον ίδιο της τον άνδρα.

Η 26χρονη υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της την πίεζε αφόρητα για να εκδίδεται, με απειλές για τη ζωή της, με χειροδικίες, αλλά και με γενικότερη κακοποίηση. Δεν δίσταζε μάλιστα να τη συνοδεύει στα ραντεβού, στα οποία παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες, ενώ εισέπραττε την αμοιβή των 100 ευρώ ή και περισσότερα.

Η άτυχη γυναίκα υπέβαλε μάλιστα μήνυση κατά του εν διαστάσει πλέον συζύγου της, πριν από λίγες ημέρες, κατηγορώντας τον ότι την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής μέσω Facebook.

Νωρίτερα, η μητέρα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον εν διαστάσει σύζυγός της, έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Και η γυναίκα και ο άνδρας κατάγονται από τον δήμο Ήλιδας, ωστόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους διέμεναν στην Αθήνα.
Τι αναφέρει στη μήνυση

Όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, απέκτησε ένα παιδί, ενώ μέχρι τις αρχές του 2015 η συμβίωση ήταν ήρεμη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από το 2015 και μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, όταν η 26χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία, ο σύζυγός της την πίεζε αφόρητα με απειλές για την ζωή της, με χειροδικίες και με βάναυση συμπεριφορά, να έρχεται σε επαφή μέσω Facebook με άνδρες. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την ανάγκαζε να κλείνει ερωτικές συναντήσεις με άγνωστους άνδρες μέσω Facebook, αρχικά σε δικούς τους χώρους και εν συνεχεία στο ίδιο το σπίτι του ζευγαριού!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα περιγράφονται στη μήνυση, η 26χρονη κατηγορεί το σύζυγό της ότι την συνόδευε ο ίδιος σε αυτά τα ραντεβού, παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες και εισέπραττε την αμοιβή των 100 ευρώ συνήθως ή σε ορισμένες περιπτώσεις και περισσότερα χρήματα.

Υποστηρίζει δε ότι πολλές φορές ο σύζυγός της χρησιμοποιούσε το προφίλ της στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προσποιούμενος την ίδια έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού για λογαριασμό της, ώστε να αποκομίσει μεγαλύτερο εισόδημα εις βάρος της.

Η 26χρονη υποστηρίζει επίσης ότι είχε αρνηθεί να συνευρίσκεται με άλλους άνδρες, ωστόσο κατηγορεί το σύζυγό της ότι την χτυπούσε και την απειλούσε ότι θα έδειχνε φωτογραφίες της στους δικούς της, από τις «ροζ» συνευρέσεις της, ενώ κάνει λόγο για διαστροφή του συζύγου της, καθώς υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσε και ο ίδιος τις ερωτικές πράξεις.

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Όπως αναφέρει επίσης στη μήνυσή της, εξαιτίας αυτών που βίωνε περιήλθε σε κατάσταση απελπισίας, ενώ έφθασε μέχρι τα όρια της αυτοκτονίας, οπότε και αποφάσισε να τα πει όλα στους γονείς της. Με τη δική τους υποστήριξη πήρε το παιδί της και εγκατέλειψε το σύζυγό της, ενώ πλέον στράφηκε στη δικαιοσύνη επιδιώκοντας την τιμωρία του για όσα βίωσε πλάι του.

Μετά την υποβολή της μήνυσης, η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης για να διερευνηθούν όλες οι πτυχές, αφού αναμένεται και η διεξαγωγή των ανακριτικών πράξεων.

Όπως προαναφέρθηκε η 26χρονη κατέθεσε τη μήνυση μέσου του δικηγόρου της, ο οποίος ωστόσο λόγω της ιδιομορφίας της υπόθεσης και των κοινωνικών προεκτάσεων, απέφυγε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις και αρκέστηκε στην εμπιστοσύνη προς τη δικαιοσύνη ότι θα διερευνήσει την υπόθεση σε όλο της το εύρος.

Πηγή: patrisnews

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ