Λευκάδα: Έτσι γεμίζουν τις μπαταρίες τους Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη – Selfies, γέλια και χαλάρωση [pics]

1
764

Στη Λευκάδα παραμένουν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, που συνεχίζουν τις διακοπές τους. Ο πρώην πρωθυπουργός χθες το βράδυ (22-08-2018) βρέθηκε με συνεργάτες και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο χωριό του βουλευτή Θανάση Καββαδά, το Κατωχώρι.

Ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγο του Νατάσα Παζαΐτη επισκέφτηκαν την εκκλησία του χωριού και μετά κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη ταβέρνα. Μαζί του ήταν οι πρώην βουλευτής Παναγιώτης Καββαδάς, Βεργίνης Ξενοφώντας, Σολδάτος Θεόδωρος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γεώργιος Μπουρδάρας.

Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού έγινε θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά. Το ζεύγος Καραμανλή χαλαρό και ευδιάθετο χαιρέτησε τον κόσμο που πλησίαζε και δεν αρνήθηκε ακόμα και selfies κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στη Λευκάδα

  Πηγή: lefkadanews.gr

Λευκάδα: Χαλαροί και μαυρισμένοι στις διακοπές ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη [pics]

Λευκάδα: Χαλαροί και μαυρισμένοι στις διακοπές ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη [pics] | Newsit.gr

Στην Λευκάδα για διακοπές βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με τη γυναίκα του , Νατάσα Παζαΐτη. Χθες βράδυ (21-08-2018) ο Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε το Κατωχώρι, φιλοξενούμενος του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, ο οποίος κατάγεται από το χωριό αυτό, και δείπνησε στου «Ταξιάρχη» μαζί με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι. Πόζαραν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και αμέσως μετά δείπνησαν και έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στη Λευκάδα

Πηγή: lefkadapress.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ