Ο Γολγοθάς της Βαρβάρας Φύτρου που έχασε άνδρα και παιδιά στο Μάτι

0
1802

Ο δικηγόρος της Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στο Star και αποκάλυψε τον Γολγοθά αυτής της γυναίκας που έχασε μέσα σε μια στιγμή τον σύζυγό της Γρηγόρη, τον γιο της Ανδρέα μόλις 11 ετών και την κόρη της Εβίτα 13 ετών.

«Αν ήξερα ότι θα γινόταν αυτό, δεν θα ήθελα να έλειπα, θα ήθελα να ήμουν εκεί. Ήθελε να έχει το ίδιο τέλος», είπε ο δικηγόρος της Βασίλης Καπερνάρος. Και πρόσθεσε: «Είναι τεράστια η τραγικότητα, δεν μπορώ να σας μεταφέρω… ο εντολέας μου είναι η Εβίτα και το αδερφάκι της».

Η Βαρβάρα Βουκάκη, στη μήνυσή της αναφέρει ότι «λόγω της ασυνεννοησίας και της σύγχυσης μεταξύ των δημόσιων λειτουργών και υπηρεσιών, δεν αποκλείστηκε ο παραλιακός δρόμος που οδηγεί από τη Ραφήνα στο Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι». Και συνεχίζει: «Οι επιβάτες ενστικτωδώς εγκατέλειψαν τα οχήματά τους για να συνεχίσουν πεζοί προς τη θάλασσα για την προστασία τους. Εκεί η φωτιά πέρασε κυριολεκτικά από πάνω τους και τους κατέκαψε. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία βρέθηκαν απανθρακωμένοι ο σύζυγος μου και ο υιός μου».

Η μήνυση της τραγικής μητέρας και συζύγου στρέφεται κατά των Ηλία Ψινάκη, Ρένα Δούρου, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Τόσκα του πρώην Γ. Γ πολιτικής προστασίας Γιάννη Καπάκη και των πρώην αρχηγών της πυροσβεστικής και της ελληνικής αστυνομίας. Τους κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

«Δεν πρόκειται να γλιτώσουν οι υπεύθυνοι. Θα αποδείξουμε ότι είναι η πιο μεγάλη ευθύνη ανθρώπων για τον χαμό των 98 ανθρώπων που αποκλειστικά θα το φέρουν βάρος στη ψυχή τους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει», είπε ο δικηγόρος της κας Φύτρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ