Λαμία: Κατέρρευσε δημοτικός υπάλληλος -Υπέστη εγκεφαλικό & τέσσερις ανακοπές (φωτο)

0
765

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον αιφνίδιο χαμό ενός 59χρονου συμπολίτη τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ενώ εργαζόταν.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο 59χρονος πήγε κανονικά στον δήμο όπου εργαζόταν, ενώ κάποια στιγμή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε εγκαίρως και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Οι γιατροί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διέγνωσαν ότι ο άνδρας είχε υποστεί εγκεφαλικό και τέσσερις συνεχόμενες ανακοπές. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λαμπίνα και τα τρία του παιδιά.

Αναλυτικά, όσα γράφει το lamianow.gr:

Ήταν μόνο 59 ετών. Έφυγε σήμερα μετά από εγκεφαλικό και πολλαπλά καρδιακά επεισόδια, καταρρέοντας μέσα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών όπου είχε τοποθετηθεί από τον Δήμο Λαμιέων μετά την μετακίνησή του από την Πολεοδομία όπου κατείχε τη θέση του προϊσταμένου.  Λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μπάμπης Σαμούρης, δεν είναι πια εδώ. Η απώλεια του, βύθισε στη θλίψη όχι μόνο τους συναδέλφους του αλλά και όλη την πόλη. Ήταν γνωστός και αγαπητός σε όλους.

Είχε γεννηθεί τον Νοέμβριο του 1958. Είχε σπουδάσει αρχιτέκτονας. Με τη γυναίκα του Λαμπρινή απέκτησαν τρία παιδιά.

Ο Μπάμπης αγαπούσε το σχέδιο, τη θάλασσα και την ιστιοπλοϊα.

Καλό ταξίδι Μπάμπη…..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ