Έκλαψαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο Πέτρο με τη μοιραία πτώση στο Ηράκλειο

0
3394
Έκλαψαν και οι πέτρες σήμερα, στον τελευταίο αποχαιρετισμό του άτυχου 16χρονου μαθητή Πέτρου Δασκαλάκη που έχασε άδικα χθες τη ζωή του στον βόρειο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου, μετά από τη μοιραία πτώση του στους κυματοθραύστες.Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του – με καταγωγή από τη Δανία – που δεν μπορεί να πιστέψει την αναπάντεχη απώλεια του 16χρονου Πέτρου.

Συγκλονισμένη είναι και η σχολική κοινότητα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου που φοιτούσε ο άτυχος Πέτρος. Σε ανακοίνωση τους μαθητές και εκπαιδευτικοί εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του :

«Τα παιδιά του 2ου Γενικού Λυκείου Ηράκλειου, ο σύλλογος διδασκόντων, οι εργαζόμενοι και η διεύθυνση εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την ξαφνική απώλεια του μαθητή μας Πέτρου Δασκαλάκη
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αγαπημένου μας μαθητή Πέτρου και δηλώνουμε ότι θα παραστούμε στην κηδεία κα θα καταθέσουμε ένα συμβολικό ποσό στη μνήμη του σε κοινωφελές ίδρυμα.»

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ