Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία «Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ όταν του ζήτησα να σταματήσουμε» – Συγκλονιστικές...

«Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ όταν του ζήτησα να σταματήσουμε» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις μετά την αρπαγή της Γαλλίδας στη Λαμία | «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

0
212

Νέα προθεσμία πήρε ο 34χρονος ενώ ελεύθερη μετά την απολογία της στην ανακρίτρια αφέθηκε η 24χρονη φίλη του, για την υπόθεση αρπαγής της 40χρονης Γαλλίδας.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται σιγά – σιγά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Λαμία, με την 40χρονη Γαλλίδα που βρέθηκε κακοποιημένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης το περασμένο Σάββατο.

Τα στοιχεία της δικογραφίας που εμπλέκουν τον 34χρονο Λαμιώτη και την νεαρή κοπέλα 24 ετών με την οποία συζούσε, δεν συνηγορούν σε μια απλή περίπτωση αρπαγής ή… προχωρημένων ερωτικών επαφών, αλλά σε μία εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα.

Η αρπαγή της Γαλλίδας

Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος.

Στην αρχή τίποτα δε μαρτυρούσε τη φρίκη που θα ακολουθούσε. Από τη στιγμή όμως που τηλεφώνησε στους δικούς της ότι έφθασε καλά, άρχισαν τα δύσκολα, καθώς ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Ανάμεσα σε όσες βρισιές ή απειλές έχει καταθέσει, είναι η επιθυμία του 34χρονου να την μεταμορφώσει σε σκλάβα του, η οποία ήταν η μόνη διέξοδος για να την αφήσει και πάλι ελεύθερη!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 4 και πλέον χρόνια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και  το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία.

Τότε όμως όλα ήταν καλά και έμοιαζαν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι που έψαχνε λύσεις για να είναι μαζί. Και τότε ο 34χρονος είχε εκδηλώσει περίεργα γούστα με δέσιμο των χεριών, αλλά όχι στην ερωτική πράξη και δεν την είχε ανησυχήσει. Συνέχισαν να έχουν επαφές μέσω διαδικτύου και να είναι ουσιαστικά σα ζευγάρι και τίποτα σύμφωνα με την 40χρονη δεν προδίκαζε τέτοια συμπεριφορά.

Σε αυτό το σημείο η παρουσία της 24χρονης έδινε το δικαίωμα στους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι κάποια πράγματα μπορεί να παρουσιάζονταν ακραία γιατί η 40χρονη δεν μπορούσε να αποδεχτεί και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Όλα αυτά όμως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο ακόμη γυναίκες, Λαμιώτισσες αυτή τη φορά, μίλησαν για τα όσα τρομαχτικά βίωσαν κι εκείνες στα χέρια του 34χρονου.

«Με έκλεισε στο πορτ μπαγκαζ»!

Η μία εξ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε.

Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν.

Το μεσημέρι, ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην Ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου καθώς το παρελθόν της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της.

Ωστόσο η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη και πολλές ακόμη πτυχές που πρέπει να φωτιστούν σχετικά με την εν γένει συμπεριφορά του 34χρονου, ο οποίος απασχολούνταν ως εθνοφύλακας.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του 34χρονου και της 24χρονης στα Δικαστήρια Λαμίας:

Πηγή: LamiaReport

Λαμία: «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου» – Νέα στοιχεία για την ομηρία της Γαλλίδας – video

Λαμία: «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου» – Νέα στοιχεία για την ομηρία της Γαλλίδας – video | Newsit.gr

Στις 11:30 το πρωί θα περάσουν ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στη Λαμία, ο 34χρονος άνδρας που κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του την 40χρονη Γαλλίδα, μαζί με τη φίλη του με την οποία συζεί.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής και η 24χρονη φίλη του, θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην αστυνομία, η Γαλλίδα πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι του 34χρονου από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο δίνοντας τέλος στην περιπέτειά της.

«Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο κατηγορούμενος την παρέλαβε από το σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου και όταν έφτασαν στο σπίτι του στο κέντρο στη Λαμία, την έδεσε την φίμωσε την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της είπε «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Βέβαια υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν ταιριάζουν στο παζλ της υπόθεσης, όπως το γεγονός ότι για κάποιες ώρες η 40χρονη δεν ήταν δεμένη και το ότι ο φερόμενος ως απαγωγέας δεν είχε εξαφανίσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία για περισσότερες από μία φορά. Μάλιστα το smartphone «πρόδωσε» τη διεύθυνση του σπιτιού του 34χρονου και διευκόλυνε πολύ το έργο της αστυνομίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την υπόθεση λέγοντας πως υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μεταξύ δύο συντρόφων. Η Γαλλίδα άλλωστε είχε φιλοξενηθεί ξανά στο σπίτι του 34χρονου το Σεπτέμβριο του 2016 για μία εβδομάδα. Πληροφορίες ήθελαν την 40χρονη να έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να επανασυνδεθεί με τον φερόμενο ως απαγωγέα.

Η καταγγελία, η έφοδος και τα σεξουαλικά παιχνίδια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να έχει υποστηρίξει η 40χρονη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Λαμιώτης με το που την παρέλαβε την περασμένη Τετάρτη από τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου και την οδήγησε στο σπίτι του, την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πως- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της οι οποίοι εν συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ και η τελευταία με την σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας που εντόπισε το στίγμα του κινητού της και μπούκαρε στο διαμέρισμα ώστε να την απελευθερώσει, το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

«Σκηνοθέτησε την απαγωγή η ίδια»

Η πλευρά των κατηγορουμένων υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας που είχε με την 24χρονη, η οποία συζούσε με τον 34χρονο -με τον οποίο και η ίδια φέρεται να ήταν ερωτευμένη. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω facebook και το 2016 είχε ξαναπάει στην πόλη για να τον επισκεφθεί.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ώστε να ξεκαθαριστεί τι όντως συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι. Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εντός της ημέρας. Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα δικαστήρια Λαμίας. Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

“Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά -σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά”, δήλωσε ο νομικός τους εκρόσωπος Δημήτρης Κρούπης.

Πηγή: tvstar.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ