Βίντεο – σοκ από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια με νεκρό τον δράστη

3
443

Καρέ- καρέ η απόπειρα ληστείας στο κοσμηματοπωλείο  – Πώς κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του επίδοξου ληστή και η αντίδραση του πλήθους

Καρέ – καρέ η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος που κατέληξε σε βαρύ τραυματισμό και στο θάνατο του ληστή, ξεδιπλώνεται μέσα από το βίντεο που αποκαλύπτει το protothema.gr.

Ο άνδρας που εισέβαλε το μεσημέρι στο κατάστημα χρυσαφικών του κέντρου κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να το ληστέψει, φαίνεται να εγκλωβίζεται και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αρχικά αρπάζει έναν πυροσβεστήρα και στη συνέχεια αφού ανεπιτυχώς δεν μπορεί να βγει, σπάει τη βιτρίνα και “βουτάει” μέσα από τα τζάμια στο δρόμο. Όπως φαίνεται διερχόμενοι περαστικοί του επιτίθενται και ο ληστής τραυματισμένος από τα τζάμια, αφήνει λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή.

To protothema.gr έχει επεξεργαστεί την εικόνα του βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του από αυτόπτη μάρτυρα, θολώσει τα πρόσωπα και έχει αφαιρέσει τον ήχο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν κλωτσαγε τον κλέφτη, κλώτσησε και έσπασε την τζαμαρία να βγει εξω απο το καταστημα(στο οποιο εισεβαλε με … αγαθούς σκοπούς,κρατωντας μαχαίρι για να καθαρίσει μήλα,κια οχι τον κοσμηματοπωλη) , πέρασε μεσα απο το τζαμια,αυτοσφαχθηκε,γιατι απο την πόρτα έπρεπε να βγει,οχι απο τα τζαμια, και τωρα που αυτοσφαχθηκε έκλεισε μεσα η δικαιοσυνη μας τον κοσμηματοπώλη για κακουργημα! ωραια δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ