Ηράκλειο: Δάκρυα για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο [pics]

0
1688

Πόνο και θλίψη στην οικογένειά του αλλά και όσους τον γνώριζαν, σκόρπισε η είδηση θανάτου του 31χρονου αστυνομικού με καταγωγή από τις Μοίρες στο Ηράκλειο, ο οποίος το πρωί της Κυριακής σκοτώθηκε με τη μηχανή του στην Αθήνα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φαλήρου στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η μηχανή του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.
Η προσωπική του σελίδα στο facebook έχει κατακλυστεί με σπαρακτικά μηνύματα από φίλους του, που αποχαιρετούν τον 31χρονο.

Δάκρυα για τον θάνατο του αστυνομικού

Πηγή: cretapost.gr

Σκοτώθηκε Κρητικός αστυνομικός στην Αθήνα – Συγκλονιστικά μηνύματα από τους φίλους του

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Αθήνα  ο ειδικός φρουρός Μανόλης Κυραλάκης με καταγωγή τη Κρήτη.

Ο 31χρονος από τις Μοίρες υπηρετούσε ως Ειδικός Φρουρός, στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την θλιβερή είδηση να σκορπίζει πόνο και θλίψη στην οικογένειά του αλλά και όσους γνώριζαν τον άτυχο νέο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ξημερώματα Κυριακής και ενώ  οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με κατεύθυνση από Πειραιά προς Φάληρο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε σε σταθερό σημείο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

 

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν αφήνοντας μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Πηγή: http://eparxies.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ