Νυστέρι εξπρές για τον Βερύκιο

1
573

Εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος του Alpha για επέμβαση σε συρίγγιο στον γοφό που υποτροπίασε

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος εισήχθη την Παρασκευή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έπειτα από απόφαση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία του από το κρεβάτι του… πόνου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους του ότι είναι καλά, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», ο δημοσιογράφος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρούσε εδώ και έναν χρόνο, και την Παρασκευή έκανε υποτροπή. Γι’ αυτό χρειάστηκε να μπει εκτάκτως στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να του τοποθετήσουν παροχέτευση και με την καλλιέργεια του υγρού να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση, ως πρώτη αντιμετώπιση.

Επειτα, μόλις υποχωρήσει το οίδημα, και αφού περάσει κάποιο διάστημα, θα χρειαστεί να γίνει κανονικό χειρουργείο για να καθαριστεί το συρίγγιο.

Αυτό που συνέβη στον κ. Βερύκιο είναι ένα σύνηθες περιστατικό, το οποίο όμως έχει αναπόφευκτη ταλαιπωρία.

«Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να στέκεται στα πόδια της! Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της. Το 401 έχει αναμορφωθεί -και με τη βοήθεια των “εχόντων”- κάνοντας πιο ανθρώπινη τη νοσηλεία των ασθενών και πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού» έγραψε ο ίδιος στο Instagram και πρόσθεσε: «Οι γιατροί κάνουν τα “μαγικά” τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με “πεταλούδα” στο χέρι».

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ