Απροσδόκητη εξέλιξη με την εξαφάνιση της Έλενας – Πτώμα ξεχασμένο 5 μήνες στο νεκροτομείο

0
295

Μία απροσδόκητη εξέλιξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας από τα Πετράλωνα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 11 Ιουνίου 2016.

Τα ίχνη της Ουκρανής γυναίκας, Έλενας Ολντερσντόρφ χάθηκαν από το διαμέρισμα στα Πετράλωνα και εδώ και πέντε μήνες οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Αττικής διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana Live» την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας από τα Πετράλωνα βρέθηκε ένα πτώμα στη θάλασσα στην περιοχή του Φλοίσβου, ένα μέρος που σύχναζε η 50χρονη γυναίκα.

Τότε το πτώμα περισυνέλεξε το Λιμεναρχείο Πειραιά που το παρέδωσε στις αρμόδιες ιατροδικαστικές αρχές της περιοχής. Ωστόσο, από το νεκροτομείο λόγω γραφειοκρατίας δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια και ποτέ δεν εστάλη σήμα για το πτώμα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί και το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων.

Έτσι η σορός που ανήκει σε γυναίκα παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο επί πέντε ολόκληρους μήνες. Το τρομακτικό στην υπόθεση είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, η σορός έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον σωματότυπο και την ηλικία με την εξαφανισμένη Έλενα.

Αυτό σημαίνει πως η σορός στο νεκροτομείο Πειραιά δεν αποκλείεται να είναι της Έλενας Ολντερσντόρ, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tatiana Live

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ