Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη στο hot spot της Μόριας (pics)

8
373

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός από έκρηξη, στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη. Πληροφορίες για τα αίτια της τραγωδίας αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

 

Σύμφωνα όμως με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μία 66χρονη γυναίκα είχε ανάψει το γκαζάκι μέσα στη σκηνή προκειμένου να μαγειρέψει. Από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία το γκαζάκι εξερράγη και η σκηνή τυλίχθηκε στις φλόγες. O θάνατος της 66χρονης ήταν ακαριαίος αφού απανθρακώθηκε, ενώ έξω από το σκηνή βρισκόταν η 25χρονη νύφη της με τα δύο της παιδιά, 6 και 4 ετών.

Από την έκρηξη και τη φωτιά, τραυματίστηκαν και οι τρεις σοβαρότατα, αλλά το 6χρονο παιδάκι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Η 25χρονη μητέρα και το 4χρονο παιδί της έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρονται ήδη σε νοσοκομείο της Αθήνας με στρατιωτικό αεροπλάνο.

Ωστόσο, η ΜΚΟ Proactiva Open Arms με tweet μιλάει για τρεις νεκρούς ανθρώπους, κάτι που επίσημα δεν επιβεβαιώνεται.

mor moria22-jpeg mort

Αμέσως μετά τη φωτιά επικράτησε πανικός στον καταυλισμό των προσφύγων και έσπευσαν στο σημείο, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνοδεία αστυνομικών και ασθενοφόρα.

Μετά το περιστατικό ξέσπασαν επεισόδια, με μετανάστες να βάζουν φωτιά σε σκηνές και να  εγκλωβίζουν τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της δομής.

Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 10 άνθρωποι.

Η φωτιά αυτή έχει σβήσει, ένω όλο το κέντρο εκκενώθηκε και οι πρόσφυγες παραμένουν στον δρόμο.

Στο hot spot βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αριστερή αλληλεγγύη το μεγαλείο σου, σε αντίσκηνα μέσα στον χειμώνα παιδιά και μανάδες.

    Αποθήκες ψυχών τα νησιά μας αποτέλεσμα μιας ανίκανης κυβέρνησης αριστερών μόνο στον καβάλο.

  2. Βάλτε όλα τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ να περάσουν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

    Στηβιάζουν ανθρώπους σε εγκαταστάσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα των Ναζί όταν υπάρχουν 70 εκατομμύρια ευρωπαϊκά χρήματα για ανθρώπινες εγκαταστάσεις.

  3. Φασίστες δεν είμαστε, θα μας κάνει όμως η ανεύθυνη κυβέρνηση με ευκαιριακές αποφάσεις ταλαιπωρεί πρόσφυγες και κατοίκους.

    Είναι απαράδεκτο οικογένειες προσφύγων και φανατικοί ΛΑΘΡΟ να φυλακιστούν στον ίδιο ακατάλληλο χώρο. Πιστεύω όμως εσείς θα έχετε πάρει σπίτι σας μερικά ασυνόδευτα Πακιστανάκια για ελάφρυνση του κυβερνητικού προβλήματος…

  4. 3.000 ΛΑΘΡΟ έκαψαν το στρατόπεδο της Μόριας και κατέλαβαν την Λέσβο. Θα γίνει το ίδιο στην Κω;;;

    Καίνε τα στρατόπεδα για να αναγκάσουν την κυβέρνηση που σαν κράχτης τους κάλεσε να έρθουν να τους μεταφέρει κοντά στα βόρεια σύνορα… Όλοι αυτοί γέμισαν δρόμους και χωράφια με ένα σακίδιο στην πλάτη και έναν υπνόσακο στο χέρι προσφορά από τις ΜΚΟ που τους ξεσηκώνουν…

  5. η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα.http://www.pronews.gr

    Απλά να θυμίσουμε ότι η Τουρκία μπορεί άνετα να κατευθύνει στην Ελλάδα περίπου 3.000.000 δύστυχους ανθρώπους.
    Μόλις χθες η ΕΕ αποφάσισε την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με τον Τούρκο πρωθυπουργό να δηλώνει ότι ηαπόφαση αυτή «θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο επιβλαβής για την Γηραιά Ήπειρο από ό,τι στην Τουρκία».
    «Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς.
    «Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.

  6. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΞΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ,ΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ