Άργος: Νέα τροπή στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας του 52χρονου (pics&vid)

0
810

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία ενός 52χρονου άνδρα μέσα στο σπίτι του στο Σχινοχώρι Αργολίδας – Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός κάτω από κρεβάτι, μέσα σε μια λίμνη αίματος – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών από την άγρια δολοφονία ενός 52χρονου άνδρα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Δευτέρας (08/10)

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από τον αδερφό του κάτω από κρεβάτι στο σπίτι όπου διέμενε το θύμα. Ο 52χρονος έφερε τρία χτυπήματα στην ινιακή και τη βρεγματική χώρα. Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή είχε δεχθεί χτυπήματα με θλων όργανο.

Σϋμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού.

 

Πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται η ληστεία ωστόσο οι Αρχές, που εξετάζουν εξονυχιστικά την υπόθεση στρέφονται και στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος, καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: argonafplia, argolikeseidhseis.gr, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις επίδομα ανεργίας 360 ευρώ; Δες ΕΔΩ αν είσαι δικαιούχος

Νόμος Παρασκευόπουλου: Παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ