Στο Πατριαρχείο παντρεύεται ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης με την Ελληνίδα πρόξενο στην Πόλη [εικόνα]

0
526

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Δανάη Βασιλάκη, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών τον πολιτικό γάμο και τώρα ήρθε η σειρά του θρησκευτικού. Στην γείτονα χώρα τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια εάν το επιθυμούν μπορούν να τελέσουν και τον θρησκευτικό.

Τον πολιτικό γάμο έκανε γνωστό πολύ καλός τους φίλος, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Βήμα, βήμα στο Ησαΐα Χόρευε».

Δανάη Βασιλάκη & Μανώλης ΚωστίδηςΔανάη Βασιλάκη & Μανώλης Κωστίδης

Δανάη Βασιλάκη και Μανώλης Κωστίδης θα παντρευτούν το Σάββατο ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος έχει πολύ καλή σχέση.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ευχήθηκαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, τον οποίον υποδέχτηκαν με με το τραγούδι «σήμερα γάμος γίνεται», ενώ δεν έλειπαν και τα αναμενόμενα πειράγματα. Μάλιστα, στο γάμο θα παραβρεθούν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την Espresso, καλεσμένοι είναι σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στην Δανάη Βασιλάκη, το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι γενέτειρά του.

Η Δανάη Βασιλάκη, που είναι η Ελληνίδα πρόξενος, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ