Σύρος: Περπατούσαν και έπεσαν από τον ουρανό στα χέρια τους αυτά τα χαρτονομίσματα – Οι επόμενες κινήσεις τους [pics]

1
1393

Πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ προσπαθούν να διοχετεύσουν κάποιοι ασυνείδητοι στην τοπική κοινωνία της Σύρου. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, τις τελευταίες μέρες, έχουν εντοπιστεί αρκετά πλαστά χαρτονομίσματα, όπως αυτά στις επόμενες φωτογραφίες, στις περιοχές Ταξιάρχη Ερμούπολης και στην Άνω Σύρο.

Προφανώς, κάποιοι τα πετάνε στο δρόμο και σε υπαίθριους χώρους, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, θέλοντας να κάνουν την πλάκα τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, υπάρχουν άνθρωποι που τα μαζεύουν από κάτω (κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας), ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να τα χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους.

Τα χαρτονομίσματα βγάζουν μάτι ότι είναι πλαστά, αφού πάνω τους υπάρχουν τυπωμένα κόκκινα σύμβολα, προφανέστατα, ασιατικής προέλευσης. Κάποιοι όμως είτε πιστεύουν πως είναι γνήσια είτε θεωρούν πως θα ξεγελάσουν με αυτά τους υπεύθυνους καταστημάτων. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα…

Σύρος: Τα πλαστά χαρτονομίσματα που έπεσαν σε δρόμους

Πηγή: cyclades24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.