Προσλήψεις 153 ατόμων σε 22 δήμους της χώρας (λίστα)

0
646

Τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε 22 δήμους της χώρας για προσλήψεις προσωπικού, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr. Οι θέσεις αφορούν όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει τις επόμενες μέρες να καταθέσουν αιτήσεις και δικαιολογητικά προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόσληψη τους.

Ακολουθεί η λίστα των Δήμων:

1)  «Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Παιονίας»: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παιονίας» (Κ.Ε.ΔΗ.Π.), που εδρεύει στον Ευρωπό της Π.Ε. Κιλκίς της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» της Επιχείρησης, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. (ωρομίσθιο προσωπικό), διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-07-2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά τριών (3) ατόμων, Εκπαιδευτικού –Διδακτικού Προσωπικού και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Διδάσκοντες Πληροφορικής, ΚΕΔΗΠ, Ευρωπός Κιλκίς Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Καθηγητές Φυσικής, ΚΕΔΗΠ, Ευρωπός Κιλκίς Κ. Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

«Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Παιονίας», Ευρωπός, Τ.Κ. 610 07, Κιλκίς Κ. Μακεδονίας, (υπόψη κ.κ. Παπαδόπουλου Νικόλαου & Τζιβελέκη Ζωής).

Πληροφορίες στα τηλ.: 23433 50618 & 23433 50633.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 10-10-2018 έως και 19-10-2018

2) «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Καλύμνου»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Καλύμνου» (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), που εδρεύει στην Κάλυμνο της Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. 8μηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΔΕ Τεχνίτης Αδειούχος Ηλεκτρολόγος, ΔΕΥΑΚ, Κάλυμνος Δωδεκανήσου Ν. Αιγαίου

3ΔΕ Τεχνίτες Αδειούχοι Υδραυλικοί, ΔΕΥΑΚ, Κάλυμνος Δωδεκανήσου Ν. Αιγαίου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλύμνου (ΔΕΥΑΚ), Διοικητική Υπηρεσία, Ενορία Αναλήψεως, Τ.Κ.852 00, Κάλυμνος Δωδεκανήσου Ν. Αιγαίου, (υπόψη κ. Καλλιόπης Γλυνάτση).

Πληροφορίες στο τηλ.: 22430 59534.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 14-10-2018 έως και 23-10-2018

3)  «Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Κασσάνδρας»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας» (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), που εδρεύει στην Κασσανδρεία της Π.Ε. Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων «Παιδικός Σταθμός Πευκοχωρίου», «Παιδικός Σταθμός Καλάνδρας», «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Πολυχρόνου» και «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

Παιδιών Νέας Σκιώνης» του Δήμου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Νηπιαγωγός με διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για το χρονικό διάστημα απουσίας λόγω άδειας κυήσεως, τοκετού, λοχείας και μητρότητας ήδη απασχολούμενης στο πρόγραμμα ΠΕ Νηπιαγωγού, Παιδικός Σταθμός Πευκοχωρίου Κασσάνδρας Χαλκιδικής

1ΠΕ Νηπιαγωγός με διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για το χρονικό διάστημα απουσίας λόγω άδειας κυήσεως, τοκετού, λοχείας και μητρότητας ήδη απασχολούμενης στο πρόγραμμα ΠΕ Νηπιαγωγού, Παιδικός Σταθμός Καλάνδρας Κασσάνδρας Χαλκιδικής

1ΠΕ Γυμναστής-τρια με ετήσια διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία υπογραφής της και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, ΚΔΑΠ, Πολύχρονο Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

1ΔΕ Δάσκαλος Εικαστικών με ετήσια διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία υπογραφής της και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, ΚΔΑΠ, Νέα Σκώνη Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), Τ.Κ. 630 77, Καλλιθέα Χαλκιδικής Κ. Μακεδονίας, (υπόψη κ. Τουπλικιώτη Ιφιγένειας).

Πληροφορίες στα τηλ.: 23740 20065 & 23740 20064.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-10-2018 έως και 22-10-2018

4) Δήμος Μεσσήνης: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Μεσσήνης, που εδρεύει στη Μεσσήνη της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, 4ωρης απασχόλησης, για το Σχολικό Έτος 2018-2019, συνολικά δέκα (10) ατόμων-Εκπαιδευτικό Καλλιτεχνικό Προσωπικό και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου

3ΠΕ Νηπιαγωγοί, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου

2ΠΕ Δάσκαλοι, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου

1ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικός, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου

1ΠΕ ή ΤΕ Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου

1ΠΕ Καθηγητής Μουσικής, ΚΔΑΠ Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Δήμος Μεσσήνης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας, 1ος όροφος, Π. Πτωχού, Τ.Κ. 242 00, Μεσσήνη Μεσσηνίας Πελοποννήσου.

Πληροφορίες στα τηλ.: 27223 60155 & 27223 60156.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 10-10-2018 έως και 22-10-2018,

(εργάσιμες ημέρες, 08.00π.μ.-14.00μ.μ.)

5) «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Τανάγρας»: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τανάγρας» (ΔΗ.Κ.Ε.Τ.), που εδρεύει στο Σχηματάρι  της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, για  τις ανάγκες λειτουργίας εικαστικών, θεατρικών   και   μουσικών   μαθημάτων  του  Δήμου  Τανάγρας,  για  την  περίοδο  2018 – 2019,

ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. (επί ωρομισθία), 8μηνης διάρκειας συνολικά τριών (3) ατόμων –Διδακτικού Προσωπικού και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΔΕ Δάσκαλοι –ες Ζωγραφικής, ΔΗΚΕΤ, Σχηματάρι Βοιωτίας Στ. Ελλάδας

1ΔΕ Δάσκαλος –α Κλασικής Κιθάρας, ΔΗΚΕΤ, Σχηματάρι Βοιωτίας Στ. Ελλάδας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (διαθέσιμη στην Επιχείρηση στο Δημαρχείο Σχηματαρίου) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

«Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τανάγρας» (ΔΗ.Κ.Ε.Τ.), Πλατεία Ταξιαρχών 1, Τ.Κ. 320 09, Σχηματάρι Βοιωτίας Στ. Ελλάδας.

Πληροφορίες στα τηλ.: 22623 51180 & 22623 51181.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-10-2018 έως και 22-10-2018, (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00π.μ.-14.00μ.μ.)

6) Δήμος Κρωπίας: Πρόσληψη 8 ατόμων 

Ο Δήμος Κρωπίας, που εδρεύει στο Κορωπί της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη επειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 2μηνης διάρκειας, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

8ΥΕ Εργάτες Κοιμητηρίων, 1ο και 2ο Κοιμητήριο Κρωπίας Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Κρωπίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Β. Κωνσταντίνου 47, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί Αττικής, (υπόψη κ.κ. Μαρκαριάν Καρόλου ή Αργύρη Σταματίνας (Προϊσταμένη).

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6026272.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 19-10-2018

7) Ν.Π.Δ.Δ.: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δ. Βέροιας»: Πρόσληψη 8 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ.: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δ. Βέροιας», που εδρεύει στη Βέροια της Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019 για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Εικαστικών, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ/ΤΕ Μουσικών, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Πληροφορικής, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Παιδαγωγών, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Φιλόλογων, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Θεατρικής Αγωγής, Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΚΠΑΑΠΠΑ» Δ. Βέροιας, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δ. Βέροιας», Θ. Ζωγιοπούλου 5, Τ.Κ. 591 32, Βέροια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας, (υπόψη κ.κ. Καπρίνη Αθηνά & Λαζαρίδου Αθηνάς).

Πληροφορίες στο τηλ.: 23310 22178.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-10-2018 έως και 22-10-2018

8) Προσλήψεις 25 ατόμων στο Δ. Μεγαρέων 

9) Προσλήψεις 6 ατόμων στο δήμο Ελευσίνας

10) Προσλήψεις 51 συμβασιούχων σε δήμους με απόφαση του ΥΠΕΣ

11) Προσλήψεις 3 μόνιμων υπαλλήλων στο Δ. Μυκόνου

12) Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δ. Οροπεδίου-Λασιθίου

13) Πρόσληψη χειριστή μηχανημάτων στο Δ. Αλεξανδρούπολης

14) Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στο Δ. Νέας Προποντίδας

15) Προσλήψεις 2 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ