Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση κατά των αστυνομικών στην Πειραιώς

1
495

Τη στιγμή που ομάδα Ρομά εξαπολύει επίθεση με πέτρες και μάρμαρα κατά αστυνομικών στην οδό Πειραιώς, δίπλα στο ποτάμι, κατέγραψε ερασιτέχνης σε βίντεο – Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (01/11), στην οδό Πειραιώς, όταν αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε τη μουσική στη… διαπασών, ενώ κινούνταν «περίεργα», «μαγνητίζοντας» την προσοχή των αστυνομικών.

Μόλις ωστόσο το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη.

Οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, ξύλα και μάρμαρα κατά των αστυνομικών.

Οι τελευταίοι, από τη πλευρά τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο αυτό δεν… πτόησε τους Ρομά που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha από τη στιγμή της συμπλοκής. Σε αυτό ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ φαίνεται και κάποιος να κλοτσά έναν αστυνομικό στην κοιλιά…

«Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος»!

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha, ο οδηγός του περιπολικού κατέθεσε πως φώναζε «μην μας κυκλώνετε, μην μας κυκλώνετε», ενώ φοβήθηκε πως θα του πάρουν το περιπολικό.

Έκανε έτσι «βουτιά» και άρπαξε τα κλειδιά εγκαταλείποντας το όχημα.

Εκείνη την ώρα μάλιστα, όπως υποστήριξε, είδε στον ασύρματο την ένδειξη «no signal» ενώ από καθαρή τύχη κατάφερε να ειδοποιήσει το κέντρο.

Κι αυτό διότι λίγη ώρα πριν είχε κάνει μια κλήση για άλλη υπόθεση από το κινητό του, αφού και πάλι δεν λειτουργούσε ο ασύρματος. Η κλήση βρισκόταν «ψηλά» στο αρχείο με τις κλήσεις του, καταφέρνοντας έτσι να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του λέγοντας: «Δεχόμαστε επίθεση!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τζαμπα πληρωνουμε τηναστυνομια,αφου εχει καταργηθει απο χρονια.

    κρατος τσιρκο ανυπαρκτο κολοχανειο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ