Δολοφονία φοιτήτριας: “Άνανδροι, κτήνη και καθάρματα” – Το ξέσπασμα του θείου της Ελένης

0
769

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη είπε πως θα πάρει σήμερα στα χέρια του τη δικογραφία. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Και ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός πως φαίνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια αντιστάθηκε στις σεξουαλικές ορέξεις των δραστών. Πριν τη δολοφονία, όπως ανέφερε ο Ε. Γκιουγκής προηγήθηκε σεξουαλική κακοποίηση, άγρια επίθεση εναντίον της 21χρονης, χτύπημα με σίδερο στο πρόσωπο και αφού η άτυχη κοπέλα ήταν σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στην παραλία όπου την πέταξαν στη θάλασσα.
Συγκλονίζει η περιγραφή που θέλει την άτυχη Ελένη να εκλιπαρεί τους δολοφόνους της μετά τα όσα είχε υποστεί στα χέρια τους να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκείνοι φαίνεται ότι την ξεγέλασαν και λέγοντάς της ότι θα την πάνε στον γιατρό την έβαλαν στο αυτοκίνητο με σκοπό να την αποτελειώσουν ρίχνοντάς τη στη θάλασσα.
Όλα αυτά έκαναν τον έμπειρο δικηγόρο της οικογένειας να ξεσπάσει. Στην 47χρονη καριέρα του ως δικηγόρος όπως είπε δεν έχει συναντήσει ανάλογο περιστατικό. Χαρακτήρισε άνανδρους και κτήνη τους δράστες, τονίζοντας ότι ακόμη και σήμερα δεν έχουν παραδεχθεί την πράξη τους και δεν δείχνουν μεταμέλεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ