Βοιωτία: Σκοτώθηκε μωρό σε τροχαίο μπροστά στα 5 αδερφάκια του – Μαύρη Πρωτοχρονιά για τους γονείς!

0
445

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 22.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στο 2ο χλμ του δρόμου Λιβαδειάς – Ορχομενού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος Ρομά βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε τσιμεντένιο γεφυράκι και ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι.

Στο όχημα επέβαιναν 6 παιδιά, ανάμεσά τους και ένα μωρό, 11 μόλις μηνών. Επίσης επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Από την εκτροπή σκοτώθηκε το μωρό και τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τα υπόλοιπα παιδιά, 7, 6, 5, 3 ετών και ένα ακόμη 13 μηνών.

Ελαφρά τραυματίστηκε ακόμη ο 29χρονος επιβάτης, ενώ δεν τραυματίστηκαν ο οδηγός και η γυναίκα 24 ετών. Τo νεκρό μωρό και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Τραγωδία και στην άσφαλτο της Φθιώτιδας

Ένας 45χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε στα χιόνια και άφησε την τελευταία του πνοή. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή της Παύλιανης.

Ο 45χρονος που ζούσε στην Αθήνα είχε έρθει με την οικογένειά του στην Παύλιανη και όλοι μαζί είχαν πάει στο καταφύγιο της Οίτης για καφέ. Στην επιστροφή όμως για το σπίτι, ο άτυχος άνδρας έπαθε ανακοπή.

Το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα πάνω στα χιόνια. Η σύζυγος και τα παιδιά του 45χρονου δεν τραυματίστηκαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ πως ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να φτάσει εκεί λόγω του χιονιού. Εκχιονιστικό μηχάνημα έπιασε αμέσως δουλειά, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον 45χρόνο όμως ούτε οι διασώστες, ούτε οι γιατροί μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρός

Πηγή: tvstar.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ