Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Καιρός: Ερχεται δριμύ ψύχος και χιόνια! Δείτε χάρτες χιονοπτώσεων (Video)

Καιρός: Ερχεται δριμύ ψύχος και χιόνια! Δείτε χάρτες χιονοπτώσεων (Video)

0
424

Πυκνές χιονοπτώσεις, βουτιά του υδράργυρου σε θερμοκρασίες υπο το μηδέν και θυελλώδεις ανέμους προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, προβλήματα έχει προκαλέσει ήδη στην Κεντρική Ελλάδα και την Κρήτη το βαρομετρικό χαμηλό «Ραφαήλ» που εκδηλώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο μετεωρολόγος και ερευνητής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος δίνει τα κύρια χαρακτηριστικά του βαρομετρικού χαμηλού, της «Σοφίας», που φέρνει χιονιά και δριμύ ψύχος.

Δείτε όσα λέει στο βίντεο, στο Dokari.gr.

Καιρός – Live Cam: Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις… Στα λευκά η Φλώρινα (photo+video)Τι πρέπει να κάνετε για να μην σπάσουν οι σωλήνες σας απ’ τον παγετό… (video)

Καιρός: Πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες. Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Καιρός: Πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες. Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Καιρός – πού θα χιονίσει: Αρκετά πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις από τις επόμενες ώρες και στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με όσα τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει για όλες τις περιοχές που θα δουν χιόνι την Πέμπτη, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ. Παράλληλα, τονίζει πως οι άνεμοι στα πελάγη μπορεί να ξεπεράσουν και τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, πνέοντας θυελλώδεις.

Δείτε το βίντεο στο Dokari.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ