Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Ελένη Τοπαλούδη: Νέα σοβαρή καταγγελία μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – “Υπάρχει...

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα σοβαρή καταγγελία μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – “Υπάρχει πέπλο συγκάλυψης”!

0
421

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη το ενδεχόμενο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης να συνδέονται με τους τρεις δράστες του βιασμού της το 2017, ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλλει στη Real News για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από τον θάνατο της κόρης του, και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Εχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Εχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας της φοιτήτριας.

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Α

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε έγγραφο που απέστειλε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου την 8η Δεκεμβρίου 2018 αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά την εξερεύνηση που έγινε στα πειστήρια, βρέθηκε ένα τμήμα παλαμικού αποτυπώματος στην επιφάνεια βάσης ηλεκτρικού σίδερου χρώματος λευκού-μωβ με την ένδειξη, μεταξύ άλλων «Silvercrest» στην οποία είναι επικολλημένη ετικέτα με την ένδειξη S/N «035084» το οποίο ταυτίζεται, όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά από τα αρχεία της υπηρεσίας, με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου.

Θυμίζουμε ότι πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Στο μεταξύ, το σίδερο, που βρέθηκε σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται σφόδρα ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο, πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό, από τον 21χρονο Ροδίτη, ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα. Ένα δεύτερο στοιχείο που αφορά τα εργαστηριακά ευρήματα, το οποίο ωστόσο δεν εισφέρει ιδιαίτερα στην υπόθεση καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τις απολογίες είναι ότι από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, στους Πεύκους, προέκυψε από τον έλεγχο δειγμάτων -και συγκεκριμένα αιματηρών κηλίδων στο χώρο του μπάνιου και του χωλ- ότι ταυτίζονται με το DNA του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πεύκους.

Φέρεται παραπέρα να εντοπίστηκε και γενετικό υλικό των δύο ανδρών στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει το θύμα από το σπίτι της στους Πεύκους και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Real News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ