Μέρκελ: Τί ζήτησε για την πολυτελή σουίτα των 5.000 ευρώ στην Βουλιαγμένη | Το ρομαντικό δείπνο με Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

1
649

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την πολυτελέστατη σουίτα που μένει η Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Τι ζήτησε από το ξενοδοχείο.

fimes.gr

ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Τσίπρας δείχνει τη θέα στην Μέρκελ από τον Προφήτη Ηλία του Πειραιά -Τι περιελάμβανε το δείπνο τους [εικόνες]

Φωτογραφία Instagram/alexistsipras
Φωτογραφία Instagram/alexistsipras

Τη μοναδική θέα από τον λόφο του Προφήτη Ηλία φρόντισε να δείξει στην Άνγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στο εστιατόριο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Η πιο ατμοσφαιρική φωτογραφία από την συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η πιο ατμοσφαιρική φωτογραφία από την συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Υποδέχτηκα απόψε στην Αθήνα την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σε μια Ελλάδα διαφορετική απ’ αυτή της προηγούμενης επίσκεψής της. Η Ελλάδα εξέρχεται από τη κρίση πιο δυνατή και γίνεται πια μέρος της λύσης για την ΕΕ που αντιμετωπίζει υπαρξιακά ερωτήματα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο κ. Τσίπρας, αναρτώντας μια φωτογραφία του με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η Καγκελαριος της Γερμανίας έφτασε στον Πειραιά λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Η αυτοκινητοπομπή της κ. Μερκέλ διέσχισε τα στενά του Πειραιά μέχρι να φτάσει στο εστιατόριο που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα peiraiasnews. αυτό όμως που έκανε εντύπωση στους Πειραιώτες ήταν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς από τη διαδρομή που ακολούθησε η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Έλληνα πρωθυπουργό δεν υπήρχε ούτε ένα σταθμευμένο όχημα, ενώ παράλληλα όλοι όσοι είδαν τα θωρακισμένα οχήματα σχολίασαν τόσο το μήκος της πομπής, όσο όμως και το γεγονός πως από αυτή δεν έλειπε ούτε ασθενοφόρο…

Δείτε φωτογραφίες

Τι έφαγαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr το μενού περιελάμβανε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (μπρόκολο και κολοκυθάκια).

Τα πιάτα συνοδεύονταν από κόκκινο και λευκό κρασί ενώ για γλυκό οι δυο πολιτικοί ηγέτες γεύτηκαν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από το επίσης χειροποίητο παγωτό.

Μαζί με το επιδόρπιο υπήρχαν φρούτα εποχής, μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.

Πηγή:  iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ