Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Ελένη Τοπαλούδη: Άγριο ξύλο στα κρατητήρια – Κρατούμενοι έπιασαν στα χέρια τους...

Ελένη Τοπαλούδη: Άγριο ξύλο στα κρατητήρια – Κρατούμενοι έπιασαν στα χέρια τους τον τσιγγάνο που κατηγορείται για βιασμό!

0
517

Δύσκολη νύχτα για τον 23χρονο τσιγγάνο που προφυλακίστηκε. Κατηγορείται πως βίασε 19χρονη κοπέλα με αναπηρία, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη…

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας, o 23χρονος τσιγγάνος που διαμένει στο Φαληράκι, κατηγορούμενος για βιασμό από κοινού με τον 20χρονο Αλβανό – κατηγορούμενο και για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη – μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Ο 23χρονος τσιγγάνος, παρά την αναλυτική και λεπτομερή προανακριτική του ομολογία για τον βιασμό της 19χρονης, που συμπίπτει εξάλλου και με την κατάθεση του θύματος αλλά και με τα όσα κατέθεσαν και φίλοι του για τα όσα συνέβησαν την 1η Δεκεμβρίου 2018, χθες ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας αρχικώς υπέβαλε αίτηση για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα είπε δεν απηχούν την αλήθεια αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε πάντως χθες στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τον ισχυρισμό αυτόν επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται. Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρισμός αυτός του κατηγορούμενου θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της κ. Ανακρίτριας.

Οι νέοι ισχυρισμοί του 23χρονου τσιγγάνου

Συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του διόρισε το Πρωτοδικείο Ρόδου, ο 23χρονος αθίγγανος αρνήθηκε ειδικότερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις. Υποστήριξε συγκεκριμένα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ότι τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου 2019 μετέβη με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού κι έκαναν παρέα με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο.

Ισχυρίστηκε ότι στο σημείο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και τους πλησίασε ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος μιλούσε με την 19χρονη, την οποία γνώριζε από το παρελθόν και ότι ξεκίνησαν την κουβέντα και οι τρεις τους. Διατείνεται ότι ξεκίνησαν χάριν αστεϊσμού να μιλούν για σεξουαλικά θέματα και ότι ο 20χρονος πρότεινε να μεταβούν με το αυτοκίνητό του σε κάποιο ερημικό μέρος και το έπραξαν.

Στο αυτοκίνητο, όπως ισχυρίστηκε, καθόταν στο πίσω μέρος με την 19χρονη και την πείραζε με «υπονοούμενα», ενώ ακολούθως όταν στάθμευσαν ο 20χρονος πήρε την 19χρονη και μετέβησαν σε ένα σημείο με θάμνους πίσω από το «Ελλη» ενώ ο ίδιος συνάντησε μια πρώην σύντροφόο του και κάθισε μαζί της. Ο 20χρονος και η 19χρονη, όπως ισχυρίστηκε, δεν αισθάνονταν άνετα, μπήκαν εκ νέου στο αυτοκίνητο, τον ρώτησαν αν θέλει να πάει μαζί τους και κατέληξαν σε σημείο της παραλίας κάτω από το Ενυδρείο όπου συνευρέθηκαν ερωτικά με την συναίνεσή της. Ισχυρίστηκε έτσι ότι τα όσα είχε ομολογήσει δόθηκαν κατόπιν πίεσης από τους αστυνομικούς….

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Χριστοδούλου, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στους δημοσιογράφους: “Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι ό,τι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων”.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. “Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο” αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα! Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ελένη Τοπαλούδη: Σε εξέλιξη η έρευνα για τη δολοφονία της

Σύμφωνα με το θείο της άτυχης φοιτήτριας και δικηγόρο της οικογένειάς της, Βαγγέλη Γκιουγκή, “τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θα αναφερθεί σε δύο ονόματα”…

“Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της”.

Πληροφορίες: dimokratiki.gr

Ελένη Τοπαλούδη: “Μετά τον βιασμό υπήρχαν και εκβιασμοί” – Αποκαλύψεις από τον πατέρα της

Ελένη Τοπαλούδη: “Μετά τον βιασμό υπήρχαν και εκβιασμοί” – Αποκαλύψεις από τον πατέρα της | Newsit.gr

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλάει για το γεγονός ότι ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της κόρης του, εκείνη είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Κάπως έτσι, νέα ερωτήματα δημιουργούνται για την πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση.

“Αν κρίνω από αυτό που μου είπαν σήμερα, ότι η Ελένη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του Ροδίτη, υποψιάζομαι ότι μετά το βιασμό υπήρχαν και εκβιασμοί. Για αυτό και προσπάθησε το κορίτσι να μιλήσει κάπου και να προσπαθήσει να βοηθηθεί” λέει μεταξύ άλλων στο newsIT.gr ο πατέρας της Ελένης.

Και συνεχίζει: “Και για αυτό πιστεύω ότι είναι ένα κύκλωμα και πρέπει να καθίσουν και άλλοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου και όχι μόνο αυτοί οι δύο. Πρέπει να γίνει διερεύνηση για το κατά πόσο συνδέεται το περσινό συμβάν (βιασμός της Ελένης) με αυτό που είπαν τώρα (κλήση στο κινητό του πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου) και τι, ενδεχομένως, πιέσεις και εκβιασμούς δεχόταν η Ελένη, όπως, υποψιάζομαι και άλλα κοριτσάκια”.

Ακούστε όλα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας:

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ