Βόμβα! Με ποιο γονιό από τους δράστες επικοινώνησε η Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν- Τί δείχνουν τα μηνύματα στα messenger

0
385

Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη προήλθε από την επεξεργασία των 3 απενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία αντλήθηκε στα
εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, στο αρμόδιο τμήμα της οποίας έγινε η επεξεργασία τους.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν πως βρέθηκε κλήση της Ελένης τον Ιανουάριο του 2018, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του ηλικίας 21 χρόνων κατηγορούμενου, που προσδιορίζεται διαχωριστικά ως προς τον δεύτερο φερόμενο δράστη, ως Έλληνας Ροδίτης.

Έκτοτε το συγκεκριμένο κινητό της άτυχης Τοπαλούδη έκλεισε και με δεδομένο ότι δεν έχει βρεθεί αυτό που χρησιμοποιούσε το τελευταίο χρόνο, δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εάν υπήρξες μεταξύ τους νέες και πόσες. Αυτό ίσως προκύψει με τον αναπροσανατολισμό της έρευ6νας και πιθανόν μέσα από διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου.

Σε κάθε περίπτωση η αποκάλυψη βόμβα, εγείρει νέα ερωτήματα. Γιατί ο πατέρας σε κανένα στάδιο της σχετικής έρευνας δεν έκανε μνεία στην πολύ σημαντική αυτή επικοινωνία, ώστε να διευκρινίσει για ποιο λόγο έγινε, καθώς εκ των πραγμάτων και κυρίως εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως ιδιάζουσα σοβαρή.

Η πολύπτυχη έρευνα ξεδιπλώνεται και πλέον αθροίζονται νέα στοιχεία αλλά και ανεξερεύνητες ακόμη πτυχές, οι οποίες προσδίδουν διαστάσεις θρίλερ στην όλη υπόθεση. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

Αυτό που προξένησε εντύπωση ωστόσο, είναι πως στο messenger του Ροδίτη, βρέθηκαν δεκάδες επικοινωνίες του με κοπέλες που διαμένουν στη Ρόδο, ενώ το παράξενο είναι πως βρίσκονται, μόνο εκατέρωθεν αποστολές φωτογραφιών, χωρίς πάντως να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη μορφή αυτών των φωτογραφιών. Οι αρμόδιες αρχές, προτίθενται να αναζητήσουν και να εξετάσουν τις κοπέλες αυτές, για να διαπιστώσουν εάν κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από αυτή τη «μυσταγωγία» ως μορφή της επικοινωνίας.

Ένα ακόμη και προς το παρόν τελευταίο σκοτεινό σημείο- σκιά στην αλληλουχία της διαδικασίας, είναι το γιατί δεν συσχετίστηκαν οι υποθέσεις της δολοφονίας της Τοπαλούδη και του βιασμού της 19χρονης τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία, με δεδομένο ότι ο συσχετισμός ανοίγει τις προοπτικές
ποινικής μεταχείρισης των τριών πλέον κατηγορούμενων ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η αποσύνδεση περιορίζει και την έρευνα και την αναζήτηση πληροφοριών, στοιχείων κι ενδείξεων για την ύπαρξη νέων θυμάτων, ή τη συμμετοχή σε αυτή και άλλων νεαρών.

του Γιώργου Καραϊβάζ

Πηγή: bloko.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ