ΔΧ: Πολλοί βουλευτές έδωσαν συγχαρητήρια στον Η. Καματερό για τη χθεσινή ομιλία του… Φίλης: Σε βρίζουνε τα εθνίκια…

31
2123
Ήμουνα στο καφενείο της Βουλής και συζητούσα με τον Ηλία.
Πέρασαν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του έδιναν συγχαρητήρια για την χθεσινή ομιλία στη Βουλή.
Μάλιστα ο Νίκος Φίλης του είπε Ηλία ήταν πολύ καλή η ομιλία σου. «Μα με βρίζουνε…» του είπε ο  Ηλίας.
«Σε βρίζουνε τα εθνίκια γιατί η τοποθέτηση σου ήταν πολύ καλή» του απάντησε. Ανάμεσα στους βουλευτές που πλησίασαν τον Η. Καματερό ήταν και ένας βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.
Ηλία – του είπε- αν κάνεις λίστα υποστηριχτών για την χθεσινή σου ομιλία φέρε να υπογράψω…

31 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΗΛΊΘΙΟΣ Ή ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΣ, ΟΙ ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ έχουν την ίδια φάτσα, ΦΟΡΆΝΕ ΦΈΣΙ με φούντα μπας και ψηλώσουν, ΜΥΑΛΌ ΠΟΥΛΑΣ;;;

      Ζητά παζάρια τύπου Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα με τους φίλους του Τούρκους, αλλά με βρε ΠΑΝ..ΕΞΥΠΝΕ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ, ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΊΣ ΑΝΑΓΚΑΊΕΣ για να να μπορούν να ψαρεύουν στα ΊΜΙΑ, για να ηρεμήσει ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;; … Όσοι τον γνωρίζουν ντιπ μυαλό, με νευράκια και έξαλλη συμπεριφορά… Ας μας πει το ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ τι προτείνουν οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, τύπου Φίλη και Πολάκη, για παραχώρηση στους Τούρκους… Ξέραμε ότι έχει έλλειμμα Ελληνικής συνείδησης, αλλά απροκάλυπτα να δηλώνει στην βουλή την ανάγκη για παραχωρήσεις εθνικών δικαιωμάτων στους Τούρκους όπως έκανε ο ΤΣΙΠρΑΣ στις Πρέσπες ΜΌΝΟ ΈΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ… -ΑΛΕΞΊΚΑΚΟΣ –

      • Σιγά λεβέντη μου πανέξυπνε…Έτσι κι αλλιώς εσύ ότι και να πει ο Καματερός…εσύ τα ίδια καταλαβαίνεις…

    • Όλοι οι δοσίλογοι έχουν την ίδια φάτσα..... πίνει νερό τουσυχωρεμένου ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΥ του....

      Τα Γιουσουφάκια που άνοιξαν τα σύνορα για να υποδεχθούν χιλιάδες Λαθρομετανάστες, που μας φόρτωσαν το στρατόπεδο ψυχών στο Αμανιού, που για τα φράγκα ξεπουλάνε ακόμα και την ψυχή τους στον εχθρό, επιθυμούν να μας φορέσουν και φέσι ξεπουλώντας και τα νησιά μας…

      • Μια χαρά είναι το χοτ-σποτ.Μια χαρά είναι και η δήλωση του κ.Καματερού..Μακάρι να είχαμε μια καλή γειτονία με τους Τούρκους,να μην δίναμε τόσα λεφτά για εξοπλισμούς, μακάρι να είχαμε εμπορικές σχέσεις,και τουρισμό. Άμα δεν καταλαβαίνετε τι λέει ένας άνθρωπος να ξαναπάτε σχολείο…Άσε και που από αυτά που βλέπω στις διαδηλώσεις για τη Μακεδονία,το τσίρκο Μεντράνο,,μάλλον δεν σας σώζει τίποτα….

  1. Ο φίλος Ηλίας και το κόμμα του τελείωσαν χτες !
    Αυτό που μένει είναι να κάνει και τον συνδυασμό μα τον Νικηταρά να τους αποτελειώσει ο Κυριτσης . Τελείωσαν !

  2. Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

  3. Τι μας τα γράφεις αυτά για να φρικάρουμε ακόμα περισσότερο για τις ….ίες που είπε ο γκαου; Και τι θα του έλεγαν οι Συριζαίοι, ότι δεν τα είπε καλά; Τα ίδια σ…. είναι όλοι τους. Προδότες !! Και όχι μόνο οι Συριζαίοι.

  4. ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΑΒΙΚΩ,ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΜΙΑΝΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ?

  5. Μένεα κατά Δένδια πνέουν στελέχη και βουλευτές της Νουδούλας, με την κατηγορία ότι μ’ αυτά που ξεστόμισε στη βουλή κατά της Χρυσής Αυγής, για τα οποία απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των βουλευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ, «εξέθεσε» ανεπανόρθωτα το κόμμα τους στα μάτια του ελληνικού λαού, εμφανίζοντάς το ως συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ – και μάλιστα την παραμονή της ψήφισης μιας προδοτικής Συμφωνίας, για την οποία βοά ο τόπος!Και βέβαια, δεν το έπραξε αυτό καθόλου τυχαία ο μοιραίος αυτός ανθρωπάκος, αλλά απολύτως συνειδητά! Είχε τους λόγους του και το σκοπό του! Που δεν είναι άλλος, από την προσπάθειά του να γίνει αρεστός στην κομμούνα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει λάβει την υπόσχεση από τους παγκόσμιους αφέντες, ότι θα γίνει «πρωθυπουργός κοινής αποδοχής» στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», μετά τις μεθεπόμενες εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική και θα επιβάλλουν την συγκυβέρνηση άνω των δύο κομμάτων!

  6. ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΚ€ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

  7. Συγχαρητήρια, ξεπέρασες και τον φίλο σου τον Φίλη στο Ανθελληνικό παραλήρημα. Λυπάμαι και Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, όταν σκέφτομαι τις θυσίες των Δωδεκανησίων για να έχεις το θράσος, την αναίδεια και την ασέβεια στους Ήρωες πεσόντες των μαχών, να μιλάς έτσι και μάλιστα στο Εθνικό κοινοβούλιο. Λυπάμαι και Ντρέπομαι. Ας σε κρίνει η Ιστορία

    • ισα ρε μάγκα πατριωτισμός της φακής….Κάποιοι έψαχναν καράβια κι αεροπλάνα να το σκάσουν από τη Κω το 1974….Οι πατριώτες φαίνονται όταν έρθει η ώρα,όχι στα μνημόσυνα του Κατσίφα στο Λινοπότη,και στα Θεοφάνια….Άιντε πια μας τα πρηξες με τον εθνικισμό σου…..

    • Ασε μας κ. Καραμαντζιάνη μην μας παρουσιάζεσαι σαν υπερπατριώτης διάβασε λίγο την ιστορία του 1821 να δεις που οι πρόγονοί σου δεν κλέβανε και σκοτώνανε μόνο Τούρκους αλλά και Έλληνες

  8. δεν γνωριζω, αν ξερει καποιος παρακαλω να μας πει
    Στην κριση των Ιμιων ο κ.Καματερος ηταν επιστρατος
    η ηταν απο αυτους που πηγαν στο αεροδρομιο
    και απαιτουσαν να ερθει αεροπλανο να τους παρει?
    .
    η κομματικη γραμμη του συριζα για το αιγαιο ειναι
    ‘ το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του’
    τρεμω για τη συμφωνια θα κανει ο τσιπρας με τον ερντογαν,
    το φεβρουαριο που θα παει κωνσταντινουπολη

  9. Δεν υπαρχετε πραγματικα, οποιοσδηποτε εχει αντιθετη γνωμη με εσας ειναι εθνικι. Αυτο ειναι το μονιμο επιχειρημα σας.
    Απορω πραγματικα τι ειναι πιο τραγικο, οι κλοουν που πανε στην Αννιτα,ο Καματρελος ή οι ψεκασμενοι που συμφωνουν με το τρελο…..

    Αντε αποδημηστε σε αλλη διασταση, τελειωνετε. Λοσπου

  10. Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΠΙ!!!!!!!!!!!!!

  11. κύριε ΔΧ όσο και να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μάυρο, η υπομονή όλων μας σε αυτή τη χώρα έχει τελειώσει. Από δω και πέρα ο καθένας θα έχει να αντιμετωπίσει, τις συνέπειες των λόγων του και το πράξεων του. Ισχύει και για σένα και για τον Ηλία, και για το Γάκη και για τον Σαντορινιό, αλλά και για όποιον ΠΡΟΔΟΤΗ πούλησε τη Μακεδονία.

  12. εδω κοντζαμ ΝΑΤΟ….Αμερικη…….Ε.Ε και Γερμανια εριξαν τα μεγαλυτερα χαρτια τους για να μην λοξοδρομησουν τα γιδια….. ε συγνωμη ενοω τους αριστερους βουλευτες συν τους συμπληρωματικους γιαλαντζι ντολμαδες του μπουλη!

  13. Παίρνει, μαθαίνω, ο Ταγίπ στο Μαξίμου και ρωτάει αν θέλουμε να υπογράψουμε τη Συμφωνία των Καρντάκ …γιατί από Ελλάδα των δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών, θα μείνουμε με την Ήπειρο…κι αυτή κουτσουρεμένη…..

  14. Δυστυχώς οι εκπτώσεις λήγουν στις 28 Φεβρουαρίου,άρα μέχρι να μας αδειάσουν την γωνία οι Σωτήρες,προλαβαίνουν να ξεπουλήσουν τα Καρντάκ και την Τσαμουριά,ακόμα και να μην υπήρχαν,έπρεπε να τους εφεύρουν,τέτοια λύσσα για λύσεις…ούτε το νερό του Καματερού δεν ‘σβήνει’…Σίγουρα το Πάσχα θα δώσει και κανένα επιδοματάκι στους Βόρειους Μακεδόνες βγαλμένο απ τα Μνημόνια των Νότιο -Μακεδονικών χαλβάδων.

  15. ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΛΥΝΕΙ

  16. Τώρα αλήθεια τι θέλει να πει ο ποιητής..??? Το σκέφτηκε πολύ να μας κάνει τη συζήτηση τους…. δημόσια..? Μπράβο σας ρεεεεερ…… η πρώτη φορά αριστερά θα μας μείνει αξέχαστη….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ