Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο θάνατος εξάχρονου παιδιού – Ο πυρετός που σήκωσε ήταν η αρχή του τέλους του!

0
389

Θλίψη τα μεσάνυχτα για το θάνατο μικρού παιδιού στο Ηράκλειο. Το 5χρονο κοριτσάκι είχε «σηκώσει» πυρετό από την περασμένη Παρασκευή και οι γονείς του το πήγαν στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο κοριτσάκι «έσβησε» λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι γιατροί ανακοίνωσαν την τραγική είδηση στους γονείς και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο, το παιδί να είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο newsit.gr: «Χθες τo μεσημέρι εισήχθη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών το παιδί παρουσιάζοντας δύσπνοια και πυρετό. Yπήρξε άμεση κινητοποίηση πολλών ειδικοτήτων και μεταφέρθηκε στην μονάδα για να δουν οι γιατροί τι ακριβώς έχει. Δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 12.00 το βράδυ από σηπτική καταπληξία. Πιθανότατα είναι μηνιγγίτιδα αλλά περιμένουμε και τις εργαστηριακές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί.»

Τα ερωτήματα είναι πολλά για το τι μπορεί να οδήγησε στον τραγικό θάνατο της 5χρονης. Σύμφωνα με τον κ.Φανουργιάκη αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από εργαστήρια των Αθηνών και του ΠΑΓΝΗ, για πολλά παθογόνα. Τις απαντήσεις περιμένουν και οι γονείς του άτυχου κοριτσιού.

Η κηδεία της άτυχης πεντάχρονης θα γίνει στη μία το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ένα ακόμα παιδάκι που έπασχε από σοβαρή ασθένεια, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 2,5 ετών.

Πληροφορίες: cretapost.gr, cretalive.gr, neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ