Τρίκαλα: Συγκλονίζει ο θάνατος 16χρονης μαθήτριας – Από μικρόβιο πέθανε η 17χρονη στο νοσοκομείο

0
549

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας. Το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου νοσηλευόταν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε πάει στο Νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης και στη συνέχεια υπήρξε επιδείνωση της κατάστασης, που εξελίχθηκε σε μια ιογενή καρδιοπάθεια.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Στο πλευρό της 16χρονης βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που προσεύχονταν για μια ευχάριστη είδηση.

Πηγή: trikalaola.gr

Τρίκαλα: Από μικρόβιο πέθανε η 17χρονη στο νοσοκομείο

Συγκινεί το Πανελλήνιο η είδηση από τα Τρίκαλα για το θάνατο μιας 17χρονης μαθήτριας η οποία σύμφωνα με το trikalavoice.gr είχε μεταφερθεί με υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε αρχικά στην Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μικρόβιο το οποίο εξελίχθηκε και επέφερε το θάνατο της μικρής Ευαγγελίας Καπάκου, η οποία κατάγεται από το χωριό Λόγγος Τρικάλων.

Το σχολείο της (2ο ΓΕΛ Τρικάλων) δε θα λειτουργήσει την Πέμπτη σε ένδειξη πένθους και προκειμένου να παραστούν οι συμμαθητές και συμμαθήτριες στην κηδεία.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 28/2 στις 12 το μεσημέρι στο Λόγγο Τρικάλων, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λόγγου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ