Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Β. Γεωργούλης: Αυτός δυστυχώς ο μήνας δεν θα είναι ο καλύτερος για...

Β. Γεωργούλης: Αυτός δυστυχώς ο μήνας δεν θα είναι ο καλύτερος για μια οικογένειά στη χώρα μας!

0
1047

Αυτος δυστυχώς ο μήνας δεν θα είναι ο καλύτερος για μια οικογένειά στη χώρα μας! Αυτός ο μήνας δυστυχώς ξεκίνησε με τον άδικο θάνατο ενός μικρού παιδιού απο τον πιο απίθανο λόγο. Ενα λουκάνικο.
Ενας άδικος θάνατος ενός παιδιού που φέρνει στην επιφάνεια χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία μας και οι ειδικά οι οικογένειες με μικρά παιδιά.
Ένα παιδί που οπως λένε τα ΜΜΕ παχύσαρκο το οποίο έφαγε με βουλιμία ενα λουκάνικο και ηταν η αφορμή να πνιγεί και αποτέλεσμα να μην αντέξει η καρδιά του την πίεση.
Μια οικογένεια μεταναστών που ήρθαν στην χώρα μας πριν χρόνια και ενσωματωμένοι στην Ελληνική κοινωνία προσπαθούσαν τίμια να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της χώρας μας!
Μέσω αυτού του τυχαίου και άδικου περιστατικού έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθε οικογένεια.
Το παιδί σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ είχε παραπάνω κιλά και η λαιμαργία δημιούργησε τον άδικο χαμό του. Αυτό δείχνει την υπερβολική αγάπη των γονιών και την προσπάθεια να μην λείψει τίποτα στο παιδι τους αλλα και τον λανθασμένο τρόπο αυτής της προσπάθειας όπως αποδείχτηκε απο το τραγικό αποτέλεσμα. Ενας τρόπος ο οποίος ειναι καθημερινά λάθος και δημιουργείται απο τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι(άγχος για επιβίωση, υπερφορολογιση, φόβος για ασθένειες και προσπάθεια αποφυγής με κάθε μεσω)! Οταν μια οικογένειά καθημερινά εχει μια συνεχή επίθεση απο το ιδιο το κράτος, τους συνεργάτες της τις τραπεζες, τον βομβαρδισμό διαφημίσεων εταιριών φαρμακων, τις συνεχόμενες αυξήσεις σε ειδη πρώτης ανάγκης με παράλληλη μείωση μισθών αλλα και απειλούμενη ανεργεια οσο καλοι γονείς και άνθρωποι να είναι σίγουρα δεν ειναι στην κατάσταση που πρέπει να «πλασουν» εναν νεο άνθρωπο. Ένα παιδί»σφουγγάρι» που δέχεται άπειρες πληροφορίες καθημερινά απο το σπιτι, το σχολείο, την τηλεόραση και τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης και με την αθώα αξιολόγηση του φθάνει σε ενα σημείο με υπερβολικό βάρος και ανεξέλεγκτη όρεξη.
Θα ήθελα να δώσω ειλικρινά συλλυπητήρια σε αυτήν την οικογένειά και να γίνει η αφορμή σε όλες τις οικογένειες και τους άμεσα εμπλεκόμενους(πολιτεια, ΜΜΕ, κοινωνικός περίγυρος) να σκεφθούν τα παραπάνω και φυσικα να δώσουμε όλες και ολοι περισσότερη προσοχή στους γυρω μας μέσω την συμπαράστασης μας και φυσικά τη βοήθεια μας σε ανθρώπους που βλέπουμε οτι ξεφεύγουν απο το φυσιολογικό και άθελά τους δημιουργούν κίνδυνο για τη ζωή του!
Καλό ταξίδι στο αθώο αυτό πλάσμα που έπεσε άθελά του θύμα απο τα δεδομένα που δημιούργησαμε όλοι μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ