Επίθεση της Δήμητρας Λιάνη σε Φώφη Γεννηματά: «Είσαι θλιβερή, προδώσατε τον Ανδρέα Παπανδρέου»

1
261

Σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, εξαπέλυσε η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

Η Δ. Λιάνη επιτέθηκε με δριμείς χαρακτηρισμούς κατά της Φ. Γεννηματά, με αφορμή την ομιλία της στο 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, και την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Με ανάρτησή της στο facebook, χαρακτηρίζει «θλιβερή» την κ. Γεννηματά και κάνει λόγο για «πολιτική εκμετάλλευση του Ανδρέα Παπανδρέου».

«Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά, άκουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε κληρονόμοι είσαστε..ούτε άξιοι συνεχιστές του..Τον προδώσατε σε όλα με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη..Λυπάμαι!!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μίλησε η «κυρία» Δήμητρα Λιάνη που είχε εκδώσει δύο βιβλία σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου για να τα οικονομήσει, χώρια τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση της ροζ βίλας της Εκάλης. Από ζήλια τα λέει όλα αυτά, γιατί θα ήθελε εκείνη να ήτανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της ΚΙΝΑΛ και όχι η Φώφη. Που να είναι η Αναστασία Αθήνη, άραγε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ