Αιματηρό τέλος: Νεκρός στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της 53χρονης Μαρίνας

0
499

Πιθανότατα  απαγχονίστηκε – Ο άνδρας είχε σφάξει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του στα Δειλινά Κρήτης – Ήταν μητέρα πρώην εστεμμένης με διεθνή τίτλο – Η δίκη είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο αστυνομικού θρίλερ, ωστόσο αποτελεί πραγματικότητα. Πριν από περίπου ένα χρόνο ένα έγκλημα στα Δειλινά Ηρακλείου Κρήτης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ένας άνδρας έσφαξε με δεκάδες μαχαιριές την πρωην νύφη του.

Ο 61χρονος  δράστης ήταν κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων. Πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ο άνδρας είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο των φυλακών, αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των Ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η δίκη

Η δίκη του  60χρονου -τότε- δράστη της στυγερής δολοφονίας είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Στην δίκη είχαν κληθεί να καταθέσουν τα παιδιά της άτυχης 53χρονης,οι γείτονες που άκουσαν τον καβγά και ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Ο 60χρονος δεν είχε αποδεχθεί ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής αλλά ούτε και ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών (αλκοόλ και χασίς). Αν και έκανε χρήση τέτοιων ουσιών, ωστόσο αυτό έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον δράστη να πέφτει για ύπνο. Εκτιμήθηκε, τότε, ότι το πρωί που ξύπνησε και πήρε το κουζινομάχαιρο, είχε επίγνωση της κατάστασης.

mana02
Η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη

Το χρονικό του αίματος

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018, όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρούσε η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Ο 60 χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά. Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και συνεχίστηκε ακόμη και όταν το θύμα εισήλθε στο εσωτερικό της επιχείρησης. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους, όταν ξαφνικά ο κατ’ ομολογία δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την 53χρονη στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και τον λαιμό. Τα δεκάδες χτυπήματα με το μαχαίρι του δράστη αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.

Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Μητέρα πρώην εστεμμένης

Η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ήταν μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermatonal 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μιας κόρης της 53χρονης.

Ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος ήταν γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Είχε τρία παιδιά, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental Intermatonal 2017.

kori02
Η κόρη του θύματος, Κωνσταντίνα Παγάνη, που είχε αναδειχθεί Ms Transcontinental Intermatonal 2017
kori01

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ