Εγκλημα πάθους στη Λέσβο: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 24χρονης Ερατούς -Η ζήλια τον όπλισε [εικόνες & βίντεο]

0
643

Τριγμούς σε όλη τη Λέσβο έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας της 24χρονης Ερατούς, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η δολοφονία της 24χρονης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, έμελλε να γίνει στο σπίτι όπου διέμενε με τη δίχρονη κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει με τον εκτελεστή της.
Ομολόγησε ο 25χρονος συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida, ο 25χρονος συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του.

Οπως αναφέρει το LesvosNews.net, η γειτονιά της Χρυσομαλλούσας, στη Μυτιλήνη, συγκλονίστηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα όταν ο 25χρονος τράβηξε τη σκανδάλη του κυνηγετικού του όπλου και έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην συντρόφου του.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν εκείνη την ώρα η άτυχη κόρη τους.
Ο δράστης οδηγείται με χειροπέδες στα δικαστήρια
Ο 25χρονος οδηγείται στα δικαστήρια μετά τη σύλληψή του / Φωτογραφία: LESVOSNEWS.GR
Η ζήλια «όπλισε» το χέρι του 25χρονου

Ο δράστης λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι τον ανακρίνουν για να διαπιστώσουν τα κίνητρα που οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το LesvosNews.net, οι αστυνομικοί φαίνεται να συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η ζήλια «όπλισε» το χέρι του 25χρονου.

Οι αστυνομικοί ήδη λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι προκαλούνταν συχνά καβγάδες ανάμεσα στο -εν διαστάσει- ζευγάρι.
Η 24χρονη Ερατώ που δολοφονήθηκε
H 24χρονη Ερατώ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ / Φωτογραφία: LESVOSNEWS.NET
Οι απέλπιδες προσπάθειες για επανασύνδεση

Οπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο δράστης το τελευταίο διάστημα διέμενε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό στην περιοχή της Μυτιλήνης όπου διατηρεί επιχείρηση.

Αλλη πηγή, του lesvosnews.gr, σημειώνει ότι ο δράστης του φονικού το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε για την επανασύνδεση του ζευγαριού.

Παρά ταύτα, η Ερατώ δεν έδειχνε να έχει την ίδια επιθυμία και είχε ως κύριο μέλημά της τη δίχρονη κόρη της.

Η 24χρονη, όπως λένε οι δικοί της, υπεραγαπούσε την κόρη της και είχε γεμίσει τον «τοίχο» των προφίλ της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με φωτογραφίες της.
Το μοιραίο τηλεφώνημα προ της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνώνται, το μοιραίο βράδυ η 24χρονη Ερατώ μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο της από τη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά η συνομιλία διεκόπη από τον κρότο του κυνηγετικού όπλου.

Ο συγκεκριμένος φίλος της ενδέχεται να ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε πρώτος τις Αρχές της Μυτιλήνης.

Οι έρευνες για τη συγκλονιστική δολοφονία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ