Τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα έκανε όπισθεν και σκότωσε το 20 μηνών παιδί της

0
1332
Συγκλονίζει η τραγωδία στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, με θύμα ένα αγόρι 20 μηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα στην προσπάθειά της να κάνει όπισθεν παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε το μωρό της.
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην αεροπορική βάση της Λάρισας, όπου ένα αγοράκι 20 μηνών έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας του. Η γυναίκα, η οποία είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν είδε το μωρό της όταν έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.
Μετά το αρχικό σοκ η μητέρα έβαλε το αναίσθητο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στη συνέχεια το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να το επαναφέρουν παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν.
Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πως το 20 μηνών αγοράκι βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια παρασύρθηκε από τη μητέρα του, η οποία έχει πέντε παιδιά.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ