Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το πτώμα γυναίκας στου Γουδή -Ομολόγησε η κόρη της

1
1924

Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το μυστήριο της εύρεσης του πτώματος της γυναίκας, που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή. Η σορός της γυναίκας ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα και δεμένη με σχοινιά,

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της γυναίκας συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα. Κατά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η σορός φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Ακριβής θα είναι η εικόνα μετά τη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί την Τρίτη.

Η κόρη της φρόντιζε την ηλικιωμένη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Όπως είπε η κόρη στους αστυνομικούς, έχασε την υπομονή και την ψυχραιμία της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τη χτυπά και εν τέλει να τη σκοτώσει. Ακολούθως παράτησε το πτώμα, τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, στο πεζοδρόμιο όπου το εντόπισε περαστικός.

Το εντόπισε περαστικός στη μέση του δρόμου – Ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινιά – Μάρτυρας φέρεται να είδε τον άνθρωπο που πέταξε τη σορό στο δρόμο

Θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στου Γουδή, όπου περαστικός εντόπισε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη μέση του δρόμου!

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβερλί και δεμένο με σχοινιά, και όταν ο περαστικός συνειδητοποίησε τι ήταν μέσα, ενημέρωσε την αστυνομία.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open, αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο άγνωστος ή άγνωστοι να επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Το πτώμα πάντως δεν φαίνεται να έχει εμφανή σημάδια από τραύμα.

Πλέον οι ερευνητές της ΕΛΑΣ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζητούν την ταυτότητα της ηλικιωμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρας φέρεται να τον άνθρωπο που πέταξε στο δρόμο τη σορό της γυναίκας και ήδη δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

Πτώμα γυναίκας στο Γουδή: Η μαρτυρία για τον άγνωστο που πέταξε τη σορό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πώς βρήκαν οι περαστικοί το πτώμα της γυναίκας στο πεζοδρομίου της οδού Σινώπης στο Γουδή.

Το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε από διερχόμενους στις 5:30 το απόγευμα, στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ η γυναίκα ήταν δεμένη και τυλιγμένη με κουβέρτα ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα πόδια της ήταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας καθώς και ιατροδικαστής για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου.

Πηγή φωτογραφιών : Γιάννης Κέμμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ