Σπαρακτικά τα λόγια της μάνας του 5χρονου Στάθη που κατασπάραξαν ροντβάιλερ: «Δεν μας ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη» (BINTEO)

0
4533

Δείτε το βίντεο – Ο μικρός Στάθης βρήκε φρικτό θάνατο το Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη –  Ο ιδιοκτήτης  την κατηγορεί πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροντβάιλερ, για να  πάρει αποζημίωση

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το τραγικό Πάσχα του 2016, όταν ο μικρός Στάθης, βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση ροντβάιλερ, στο σπίτι 72χρονου.

Εκείνο το πρωινό είχε πάει με την μητέρα του και τον σύντροφό της, στο σπίτι για το πασχαλινό τραπέζι και κάποια στιγμή, το άτυχο παιδί βγήκε μόνο του στην αυλή.

Τα ροντβάιλερ επιτέθηκαν στο παιδί, η μητέρα του έσπευσε να το σώσει, αλλά ήταν πια αργά.

Οι σκηνές στοιχειώνουν την μητέρα του Αγάπη Κόμη: «Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν» λέει η ίδια  στην τηλεόραση του Open.

O ιδιοκτήτης των 8 ροντβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους» λέει η μάνα του πεντάχρονου Στάθη.

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός από την άλλη, ιδιοκτήτης των σκύλων, κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροντβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί. Τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος.

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ