Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Οι ευχές της κόρης της, τα παραδοσιακά γλυκά και το πέταγμα της ανθοδέσμης

0
708

Το ζευγάρι θέλησε να τηρήσει όλα τα έθιμα ενός παραδοσιακού γάμου

Σε στενό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους, πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς. Αυτό ωστόσο δεν σήμαινε ότι η τελετή δεν ήταν λαμπερή, ενώ σίγουρα διέθετε και στυλ. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε μια νυφική δημιουργία των Zeus & Dione σε απλή γραμμή, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω.

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε λευκά πέδιλα με δαντελένιες λεπτομέρειες. Μάλιστα, τηρώντας την παράδοση έγραψε πίσω από τις εντυπωσιακές γόβες της τα ονόματα των φίλων της που θέλουν να παντρευτούν!

jennybalatsinou_64465451_1180775125460630_7151625047045384401_n
jennybalatsinou_64878745_458878968179928_5512449330836779749_n

Στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού ήταν ο 10χρονος γιος της Μάξιμος, ο οποίος την συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό, Βασίλη Κικίλια. Στην εκκλησία την περίμεναν οι μουσικοί παίζοντας παραδοσιακά τραγούδια κατά τη διάρκεια που η Τζένη Μπαλατσινού πήγαινε να συναντήσει τον άνδρα της ζωής της. Η Αμαλία Κωστοπούλου και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων κατά την άφιξή τους στην εκκλησία με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Και οι δύο επέλεξαν μακριά και αέρινα φορέματα! Από την μία πλευρά η Αμαλία με φόρεμα με λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες και κάτω μαλλιά, ενώ από την άλλη η Αλεξάνδρα με κοραλί φόρεμα και πιασμένα μαλλιά.

NIFI__1_
tzeni-violia-pic
4829696
bales3
bala
Από αριστερά η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Αμέσως μετά το τέλος της παραδοσιακής και λιτής τελετής, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν τον γάμο της μητέρας της με τον αγαπημένο της. «Να ζήσουν, να ευτυχίσουν.Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα, δείχνοντας φανερά χαρούμενη για το ευτυχές γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, στο γάμο αυτό, είδαμε και καλεσμένους από την εγχώρια showbiz. Μία από αυτές τις επώνυμες καλεσμένες λοιπόν, έπιασε και την ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη. Πρόκειται για την ηθοποιό, Μαρία Κωνσταντάκη.

maria-konstantaki-pic

Μετά το γάμο το νεόμυμφο ζευγάρι έμεινε στο προαύλιο της εκκλησίας όπου οι καλεσμένοι του ευχήθηκαν με ένα ποτήρι κρασί, αναψυκτικά, μεζέδες και εκπληκτικά παραδοσιακά γλυκά δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου!

Δείτε φωτογραφία:

glykanew1

Το χαμόγελο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν μόνιμα ζωγραφισμένο στα πρόσωπα του ζευγαριού που περίμενε με λαχτάρα αυτή τη μέρα. Λίγες ώρες μετά το μυστήριο τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Η νύφη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται στην αγκαλιά του συζύγου της και έγραψε ένα λιτό: «Σ’αγαπώ».

Ο βουλευτής της ΝΔ επέλεξε να συμπεριλάβει μια άκρως ρομαντική φωτογραφία, που δείχνει τον ίδιο και την αγαπημένη του αγκαλιασμένους, λίγο μετά το ιερό μυστήριο. Και αφού η εικόνα του αγαπημένου ζευγαριού, που κοιτάζεται και λιώνει, τα λέει πραγματικά… όλα, δεν χρειάζονται πολλές λέξεις. Γι’ αυτό και ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα απλά «η γυναίκα μου» βάζοντας δίπλα μια καρδιά.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:


protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ