Συνελήφθησαν (13) άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στην Κω Κατασχέθηκαν μάρκες, τράπουλες κ.α.

12
3592

Συνελήφθησαν (13) άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στην Κω

Κατασχέθηκαν μάρκες, τράπουλες κ.α.

Συνελήφθησαν το Σάββατο (22 Ιουνίου 2019) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω από κοινού με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., (13) άτομα (-11- άνδρες και -2- γυναίκες) ηλικίας από 30 έως 67 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμέτοχη σε παράνομά τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Κω στοχευμένος έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διεξάγοταν παράνομος «τζόγος».

Συγκεκριμένα 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο εργαζόταν και μία 25χρονη αλλοδαπή, είχε επιτρέψει και συντόνιζε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου « TEXAS HOLD ’ EM », ως « dealer » και συμμετείχαν σε αυτό έντεκα παίκτες-πελάτες.

Κατασχέθηκαν μάρκες, τράπουλα, καθώς και το ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο διενεργούταν το παράνομο παίγνιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΤΑΡΙΑ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ ΔΥΟ ΡΗΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΝΤΕΜΗΣ ΑΥΤΟΣ.

    • Εσυ φιλε πρεπει να εισαι απο τους χαμένους και σε πονάει γιατι βλέπω οτι το γνωρίζεις το αντικείμενο. Πήγαινε τωρα να κανεις καμια δουλίτσα και ασε τον κόσμο στην ησυχία του. Χαμένος θα εισαι πάντα.

  2. Γυρω στις 11.30.ολοι περνουσαν για διασκεδαση κ εγιναν μάρτυρες της εισβολής κ σύλληψης

  3. Εχουμε λυσει όλα τα αλλα προβλημματα και μας εμεινε αυτό.Απασχολουν αστυνομιες και δικαστηρια επειδή τους κατηγειλαν οι νομιμοι τσογαδοροι.Καλα κρασια.Ας ριξουν την γκανιοτα να πηγαίνουμε σε αυτους.Αλλα τα θελουν όλα δικα τους.Ποιον αληθεια ενδιαφερει αν καποιος παιζει και τα χασει σε παρανομο καφενειο η νομιμο πρακτορειο ;

  4. Τοις γυναιξί τοις εκδιδομένοις επί χρήμασι,το σιδηρούν κυγκλίδωμα.

    Πάτερ άφεσι αυτοίς,ου γαρ οίδωσι τι ποιούσι.

  5. Σιγά τα αυγα την ώρα του περνούσε ο κοσμος λες και παίζανε λεφτά άλλων η κλεμμένα ….ενώ στο διαδίκτυο μπορείς άνετα να χάσει σπίτια σε μια μερα είναι ηθικό το παιχνίδι..όσο για σένα που ζητάς ονόματα είσαι μια Κατίνα και μισή χωρίς ζωή δικιά σου…get a life..

  6. Το θεατρο του παραλογου, επαιζαν χαρτια για διασκεδαση ανθρωποι που εχουν κ στο κατω κατω τα λεφτα τους επαιζαν κ ειναι εγκλημα μεχρι κ η ΟΠΚΕ επιστρατευτικε για να τους εξαρθρωσει !!!! Στον ΟΠΑΠ που γινεται τζογος χοντρος απο της 9 το πρωι μεχρι της 12 το βραδυ κ χανονται περιουσιες ειναι καλα! Μεροκαματιαριδες κ συνταξιουχοι παιζουν τις οικονομιες τους εκει αλλα ειναι νομιμα εκει! Γιατι απο εκει τα παιρνουν. Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω!
    Αρε τσιπρα γα….σι που το θελεις…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ