Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Τραγωδία στην Πάτρα: 29χρονος κάηκε ζωντανός στο σπίτι του – Δεν κατάφερε...

Τραγωδία στην Πάτρα: 29χρονος κάηκε ζωντανός στο σπίτι του – Δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια ( Αυτός είναι ο 29χρονος Λευτέρης που πέθανε ανήμερα της Παναγίας)

0
1343

Τρεις πυροσβέστες στο νοσοκομείο

Τραγωδία στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε αναίσθητος ένας 29χρονος άνδρας.

Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.

patras

Ο νεαρός άνδρας που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Πάτρας, προσπάθησε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια του σπιτιού, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι κι έχασε τη ζωή του. Ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και οι δικοί του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες των γιορτών.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτός είναι ο 29χρονος Λευτέρης που πέθανε ανήμερα της Παναγίας

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτός είναι ο 29χρονος Λευτέρης που πέθανε ανήμερα της Παναγίας
patratimes.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον άδικο χαμό του 29χρονου Λευτέρη ο οποίος εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά του και πέθανε από φωτιά. 

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εκτυλίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Όπως γράφει το patrastimes.gr από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Δείτε φωτογραφίες

1001.jpg
patrastimes.gr

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του

patra_apwn_art

Ο άτυχος Ελευθέριος Πανταζής βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, στο οποίο εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια  – Από αναμμένο τσιγάρο ενδέχεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Σαν πιθανή αιτία για την πρόκληση της πυρκαγιάς, αναφέρεται η ύπαρξη αναμμένου τσιγάρου.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο στους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

Πηγή: PatrasTimes

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ