Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: 43χρονος σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ) Έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία, είπε ο δράστης λίγο μετά το φονικό (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2044

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την διπλή εν ψυχρώ δολοφονία μάνας και γιου – Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, φαινόταν ήσυχος βιοπαλαιστής ο δράστης, λέει ο δήμαρχος Νέστου στο protothema.gr

Πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και η ηλικιωμένη μητέρα του είναι τα θύματα, που για μια θέση πάρκινγκ πυροβολήθηκαν από το γείτονά τους χτες το βράδυ στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα.  Ο καβγάς χτες το βράδυ ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Για τον άτυχο πατέρα Σ.Σ. και τη μητέρα του Μ. μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τους γνώριζαν.

 

Στο protothema.gr μίλησε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά το 42χρονο θύμα αλλά και τον δράστη.

«Σοκαριστήκαμε όλοι μόλις μάθαμε για το διπλό φονικό γιατί ο δήμος μας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους γεγονότα. Ο άτυχος Σ.Σ. ήταν πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης που μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτό το παλικάρι, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή. Τον γνώριζα γιατί η σύζυγός μου είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο που πηγαίνουν τα κοριτσάκια του. Πραγματικά είμαστε συντετριμμένοι που για ένα ανούσιο λόγο χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές. Κι η μητέρα του θύματος ήταν μια πολύ καλή γυναίκα, η οποία ξεψύχησε κι αυτή δίπλα στο παιδί της, όταν την πυροβόλησε κι εκείνη ο δράστης» λέει στο protothema.gr συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Νέστου.

«Τον δράστη τον είχαμε προσλάβει για ένα δίμηνο στην καθαριότητα και μετά έφυγε. Δεν μας είχε απασχολήσει ποτέ, φαινόταν ένας ήσυχος βιοπαλαιστής. Αυτό που γνωρίζω εγώ, από πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, είναι ότι διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης, ήταν γείτονες και είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε στην κατοχή του το θύμα. Αυτή η διαφωνία μεταξύ τους κρατούσε χρόνια, από ό,τι έχω ενημερωθεί και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη» συνέχισε ο κύριος Τσομπανόπουλος.

Δείτε βίντεο: Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Οι συχνοί καβγάδες για το πάρκινγκ έφεραν το φονικό

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία, είπε ο δράστης λίγο μετά το φονικό

kavala-egklima-ena

Είχε πρόβλημα, ενοχλούσε τη γειτονιά, λένε περίοικοι για τον δράστη μετά το διπλό φονικό

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης έγινε το διπλό έγκλημα στη Χρυσούπολη της Καβάλας, όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν γείτονά του και τη μητέρα του, για ασήμαντη αφορμή.

Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.

Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!

«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ