Ξάνθη: Δίνουν 2000 ευρώ σε όποιον πει ποιος γέμισε μαχαιριές ένα κουτάβι

3
358

Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στην Ξάνθη, το οποίο πραγματικά δεν το χωράει ο νους μας. Έξω από το σπίτι φιλόζωης κυρίας , κάποιος απάνθρωπος και επικίνδυνος άφησε ένα κουταβάκι 2 μηνών, με κομμένα τα αυτιά, τα πόδια και γεμάτο μαχαιριές στο σώμα του.

Δείτε τι ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η φιλοζωική Adespotoulia Xanthis:

“Καληνυχτήσαμε τα παιδιά μας με ένα φιλί, υποσχόμενοι ότι αύριο θα είναι μια όμορφη καινούρια μέρα. Το πρωί ξυπνήσαμε και βρήκαμε αυτό. Κομμένα τα χεράκια του και το αυτί με ψαλίδι, με διάφορες μαχαιριές στο σωματάκι του. Και είναι μόλις 2 μηνών. Το ζώο αφέθηκε στην εξώπορτα φιλόζωης, επομένως είμαστε σχεδόν βεβαιοι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! το ΓΙΑΤΙ πια δεν έχει σημασία. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 2000€ σε αυτόν που θα αποκαλύψει το ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Το ζώο νοσηλεύεται. Θα ακρωτηριαστεί περαιτέρω για να σωθεί. Θα προσπαθήσουμε να του δοθεί μια τίμια ζωή, σαν αυτή που του υποσχέθηκε η δική του μαμά. Παρακαλούμε πολύ να βοηθήσετε στη νοσηλεία , τα χειρουργεία, και την αποκατάσταση του ζώου, το οποίο έχει αναλάβει το ιατρείο του κ. Ιμπισογλου Κοράη. Όποια οικονομική βοήθεια, και η παραμικρή, είναι πολύτιμη.
Αηδία και τίποτα άλλο για αυτόν τον κόσμο. Καληνύχτα ..

Και η σημερινή της ανακοίνωση μετά το χειρουργείο του ζώου:

Τρεις ώρες χειρουργείο. Αφαιρέθηκε τμήμα από το άνω οστό προκειμένω να γίνει σωστή συρραφή, καθώς και κομμάτι από το κομμένο αυτί. Χώρια που το πετσόκοψαν σε πόσα άλλα σημεία του σώματος. Επιβαρημένος οργανισμός από την αιμορραγία και τα άπειρα τσιμπούρια, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτό το ζωάκι βασανίστηκε με τον πιο αισχρό τρόπο. Προσευχόμαστε για το καλύτερο. Δεν ξεχνάμε. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 2000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά, μπορεί να το κάνει στο παρακάτω λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR 67 0172 3520 0053 5209 5511 041 (IBAN)
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το ανθρωποειδές δίποδο τέρας που έκανε αυτό το απάνθρωπο πράγμα στο κουτάβι, να υποστεί το ίδιο μαρτύριο!! Ρε άρρωστε, τι σου φταίει το καημένο το κουτάβι;…και αυτό ψυχή έχει!!!

    • Και εδώ στην καρδάμενα είχαν κρέμασει οι βρωμομπόχαλοι κάτι σκυλιά αλλά δεν μίλησε κανείς τότε να βγεί να πει ποιός το κάνε μέχρι που γίναμε ρεζίλι πανευρωπαικώς!!!

      • …δυστυχώς με τέτοιες πράξεις όχι πανευρωπαϊκός αλλά διεθνώς ρεζίλι γινόμαστε!!
        Απλά μία σημείωση…καλό θα είναι να μην ‘τσουβαλιάζουμε’ όλους τους ντόπιους, γιατί με το ‘οι βρωμομπόχαλοι’ που έγραψες, είναι σαν να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!! …για παράδειγμα, τέτοιες απάνθρωπες πράξεις έχουν γίνει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε ή να τσουβαλιάζουμε όλους τους ντόπιους της κάθε περιοχής;!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ