Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αλλάζουν όψη- Στολές, αλεξίσφαιρα και κράνη- 8,5 ευρώ ο καφές!!!

0
2546
Ανεξήγητα (πολλά τα ανεξήγητα) οι επιτροπές προμηθειών του αρχηγείου της ΕΛΑΣ κωλυσιεργούσαν είτε μπλόκαραν διαγωνισμούς προμηθειών υλικοτεχνικού εξοπλισμού των

αστυνομικών που βρίσκονται στο δρόμο και δίνουν την καθημερινή μάχη κατά του εγκλήματος και ειδικά, αυτό έγινε και παραέγινε -επίσης ανεξήγητα επί ημερών της προηγούμενης ηγεσίας.

Σε άλλα βέβαια ήταν επαρκώς γαλαντόμοι, καθώς όπως φημολογείται έκλεισαν εκδήλωση … μουσικοχορευτικού ενδιαφέροντος για λογαριασμό του αρχηγείου με 8,5 ευρώ τον καφέ!!!

Το bloko.gr  προϊόντος του χρόνου θα θίξει ζητήματα εξωφρενικά κι ακραία που σε όλες τις περιπτώσεις επιδρούν αρνητικά στο έργο, στη λειτουργία κι εν τέλει στην ασφάλεια του αστυνομικού που μάχεται.
Ένα από τα δυσεπίλυτα ζητήματα που η παρούσα ηγεσία κλήθηκε να διαχειριστεί, υπήρξε η βαλτωμένη υπόθεση προμήθειας στολών, κρανών, αλεξίσφαιρων γιλέκων κ.ά. υλικών, με κίνδυνο ορατό και άμεσο την απώλεια των διαθέσιμων πόρων, εξαιτίας της επαπειλούμενης κήρυξης ως άγονων όλων των διαγωνισμών.
Τελικά κι ευτυχώς οι διαδικασίες προχώρησαν και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις όπως αυτές των στολών, επιλέχθηκαν από άλλη εταιρεία, που πρόσφερε υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από εκείνη που οι επιτροπές είχαν εγκρίνει και σχεδόν … στη μισή τιμή! Κάτι αντίστοιχο διαπιστώθηκε να συμβαίνει σε σχεδόν όλους ανεξαιρέτως τους διαγωνισμούς. Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στις κότες, όπως αποφαίνεται ο θυμόσοφος λαός. Μα, 8,5 ευρώ ο καφές;
του Γιώργου Καραϊβάζ
Πηγή: bloko.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ