Στο νοσοκομείο από… σπόντα πήγε καθηγήτρια από τη Λέσβο

0
636

Καθηγήτρια μπήκε στη μέση για να χωρίσει δύο μαθητές που είχαν πιαστεί στα χέρια και κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού δέχτηκε τα… πυρά τους!

Από την Εύα Παπαδάτου

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου από περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε γυμνάσιο παραθαλάσσιου χωριού του Δήμου Μυτιλήνης, μετά τον τραυματισμό εκπαιδευτικού που «έφαγε» μπουνιές από μαινόμενους μαθητές, τους οποίους πήγε να επαναφέρει στην τάξη κι εκείνοι, αντί να την υπακούσουν, την έκαναν μαύρη στο ξύλο.

Οι μαθητές, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, άρχισαν να βρίζονται στο προαύλιο του σχολείου, ώσπου κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και οι δύο έφηβοι άρχισαν να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τα αγόρια συνέχιζαν το άγριο ξύλο με μπουνιές και κλοτσιές, με αποτέλεσμα να γεμίσουν μώλωπες και εκδορές, ενώ από τις ανοιχτές πληγές τους έτρεχε αίμα!

Οι φωνές από τα άλλα παιδιά έφτασαν στα γραφεία των καθηγητών, ενώ μία από τις εκπαιδευτικούς, που έκανε επιτήρηση στο διάλειμμα, έσπευσε έντρομη στον καβγά. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα φώναξε στους δύο μαθητές να σταματήσουν να χτυπούν ο ένας τον άλλον, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να μπει ανάμεσά τους σε μια ύστατη προσπάθεια να τους χωρίσει. Οι έφηβοι, όμως, κάθε άλλο παρά σταμάτησαν και εξακολουθούσαν να ανταλλάσσουν κλοτσιές και γροθιές, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να βρουν την άτυχη καθηγήτρια.

Μπουνιά στο μάτι

Σύμφωνα με πηγές της «Espresso», παιδιά που ήταν μπροστά στο περιστατικό είπαν πως είδαν τη γυναίκα να δέχεται μια μπουνιά στο μάτι, με συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δάπεδο. Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί της, οι οποίοι κατάφεραν να σταματήσουν τους θερμόαιμους μαθητές, ενώ η καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της.

Οι μαθητές αποβλήθηκαν από τη σχολική μονάδα και το θέμα απασχόλησε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ