Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Μαρίνας – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη (vid)

0
2627

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»

Συντετριμμένοι, συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία την 26χρονη Μαρίνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, λίγους μήνες πριν παντρευτεί.

Σε ένα μήνα θα έπαιρνε το πτυχίο της και το καλοκαίρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μόνο που δεν πρόλαβε. Ο θάνατος της είχε στήσει καρτέρι στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της, σύμφωνα με το Star.

Το τραγικό τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα, που βύθισε στο πένθος την οικογένεια της νεαρής Λασιθιώτισσας, και όχι μόνο, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8 πρωί της Τετάρτης (25/12) στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ειδικότερα, η 26χρονη γυναίκα φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Ηγουμενίτσα με την Αγία Μαρίνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. οχήματος. Το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και τελικά προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού στην άκρη του οδοστρώματος.

Η κατάσταση της υγείας της 26χρονης Μαρίνας κρίθηκε από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα σοβαρή. Η άτυχη κοπέλα – η οποία το ερχόμενο καλοκαίρι θα ντυνόταν νύφη – τραυματίστηκε βαρύτατα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα έγινε «σμπαράλια».

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ