Φονικό στα Πετράλωνα: Aυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

0
234

Προθεσμία να απολογηθεί από το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου 2020 έλαβε ο 21χρονος από τα Πετράλωνα που το περασμένο Σάββατο ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν ουσιαστικά βελόνες στα άχυρα, αφού οι έρευνες για τη σορό του 52χρονου έχουν επικεντρωθεί στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, ο 21χρονος δράστης φαίνεται να αποκάλυψε ενώπιον των αστυνομικών το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε για το στυγερό έγκλημα.
Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε στο πατάρι του διαμερίσματος. Στον νεαρό βαφτισιμιό του 52χρονου θύματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή.
Εγκλημα στα Πετράλωνα: Γιατί ο 21χρονος σκότωσε το νονό του

Σύμφωνα με όσα είναι ήδη γνωστά, ο 21χρονος δράστης φαίνεται πως σχεδίαζε εδώ και καιρό να σκοτώσει τον νονό του, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς χτυπούσε και γενικότερα κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

Οπως υποστήριξε ο ίδιος ο έγκλημα διαπράχθηκε καθώς ο 52χρονος κοιμόταν. Αφού τον σκότωσε, μετέπειτα πέταξε τη σορό του στα σκουπίδια. Τα λεγόμενα του 21χρονου δράστη, επιβεβαιώνει και βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12) να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων.

«Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας στα Πετράλωνα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο 21χρονος αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι όταν η μητέρα του 21χρονου ρωτήθηκε γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες από το σπίτι, εκείνη είπε ότι ο γιος της της ζήτησε να φύγει για λίγο «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του».
Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ