Μετά την Ελένη, η οικογένεια Τοπαλούδη αποχαιρέτησε και τη γιαγιά της 21χρονης που δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος της

0
559

Απανωτά χτυπήματα της μοίρας δέχεται η οικογένεια Τοπαλούδη, καθώς, μετά την αγαπημένη της Ελένη, αποχαιρέτησε και τη γιαγιά της 21χρονης, η οποία έκλεισε για πάντα τα μάτια της χωρίς να μάθει ποτέ ότι η εγγονή της δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα τον Νοέμβριο του 2018!

Η κηδεία της ηλικιωμένης, η οποία έμενε στις Σέρρες, έγινε χθες παρουσία της κόρης της Κούλας, του γαμπρού της Γιάννη και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια όλοι τους κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια για να κρύψουν από τη γριούλα τη φρικτή αλήθεια, ότι δηλαδή η συνονόματη εγγονή της υποβλήθηκε σε απάνθρωπα βασανιστήρια προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια σαδιστών. Της το έκρυψαν γιατί πίστευαν πως, αν η γιαγιά Ελένη μάθαινε τι συνέβη, θα επιβαρυνόταν η ήδη κλονισμένη υγεία της. Έτσι, για καιρό υπέμειναν το βασανιστήριο να υποκρίνονται μπροστά της ότι το παιδί τους ήταν ζωντανό και έβρισκαν διάφορες δικαιολογίες για τον λόγο που δεν την επισκεπτόταν!

Εκτός από τη γιαγιά Ελένη, η αδικοχαμένη φοιτήτρια είχε άλλη μία γιαγιά, η οποία ζει στο Διδυμότειχο και γνωρίζει όλη την αλήθεια. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της εγγονής της είχε δηλώσει στον AΝΤ1 ότι θέλει να δει τους δύο δολοφόνους, τον 22χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ. και τον 20χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ., να τιμωρούνται για τις πράξεις τους, ώστε καμιά άλλη οικογένεια να μη βιώσει την ίδια τραγωδία.

«Στείλαμε ένα λουλούδι δίμετρο στη Ρόδο και μας το έφεραν μέσα στην κάσα… Ας τιμωρηθούν, να μη δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό, να τους τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα, να μη δουν άλλοι τέτοιο πράγμα» είχε πει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ