Μενάνδρου, βίντεο-ντοκουμέντο: Κουβαλούν τον νεκρό Αφγανό στα χέρια στη μέση του δρόμου

0
433

Δείτε τη σοκαριστική σκηνή, κατά την οποία κουβαλούν τον νεκρό, στο 2:30′  – Ομοεθνείς του 25χρονου θύματος σταματούν ταξί, κατεβάζουν τον πελάτη και ζητούν από τον οδηγό να  μεταφέρει τον συμπατριώτη τους στο νοσοκομείο

Σκηνές που συναντά κανείς σε κινηματογραφικές ταινίες, εκτυλίσσονται όμως στο κέντρο της Αθήνας. Μαχαίρια και πιστόλια βγαίνουν στη Μενάνδρου, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η φρικτή δολοφονία του 25χρονου Αφγανού ύστερα από συμπλοκή.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και σοκάρει.

Η μάχη της Πέμπτης ήταν σώμα με σώμα, με τον Αφγανό να εγκλωβίζεται από την αντίπαλη συμμορία.

Ομοεθνείς του τον σηκώνουν νεκρό στα χέρια και τον απομακρύνουν από το σημείο.

Σταματούν, μάλιστα, οδηγό ταξί, κατεβάζουν τον πελάτη και τον αναγκάζουν να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο.

Το χρονικό του φονικού

Την Πέμπτη, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς σημειώθηκε συμπλοκή με πυροβολισμούς και μαχαίρια μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών. Το θύμα, ένας 25χρονος Αφγανός, πουλούσε παράνομα τσιγάρα και οι Πακιστανοί που του επιτέθηκαν ζητούσαν προστασία -2.000 με 3.000 τη βδομάδα σύμφωνα με μαρτυρίες. Από την άγρια συμπλοκή τραυματίστηκαν και άλλοι άνθρωποι, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν «θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα». Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ