Παραδόθηκε ο Ντελιβεράς που σε αμόκ μαχαίρωσε 4 φορές τον εργοδότη του (εικόνες) | Νεκρός ο 45χρονος ιδιοκτήτης ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη

0
425

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – Συνελήφθησαν και τα δύο αδέρφια του

taxufageio-arthrou

Αναζητείται από την αστυνομία ο τέταρτος αδερφός που συμμετείχε στην επίθεση – Πρωταθλητής στο τζούντο και πατέρας δυο παιδιών ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου

Να ταυτοποιήσει όλους τους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη κατάφερε η Ελληνική αστυνομία. Πρόκειται για τέσσερα αδέρφια από την Ελλάδα.

Από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν, συνελήφθησαν οι τρεις.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα, και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες, ηλικίας 37 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.

Πρωταθλητής στο τζούντο και πατέρας δυο παιδιών ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου

Για έναν άνθρωπο που έδινε και τη ψυχή του για να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη κάνουν λόγο πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του ντελιβερά.

Ο καταστηματάρχης ήταν πρωταθλητής στο τζούντο, όπως και η σύζυγος του αλλά και η κόρη του, ενώ είχε έναν ακόμη γιο.

Υπόδειγμα ανθρώπου και άριστου οικογενειάρχη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη να εξυπηρετήσει όποιον ζητούσε τη βοήθειά του, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές, προσπαθώντας να είναι πάντα δίκαιος και απέναντι στο προσωπικό που εργαζόταν στο ταχυφαγείο.

nikiota

Οι γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες και η εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του φαίνεται πως ώθησαν τον ντελιβερά που εργαζόταν στο μαγαζί του να εμφανιστεί με τρεις ακόμη άνδρες στο μαγαζί προκειμένου να τον βοηθήσουν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον εργοδότη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή φέρεται να του είχε ανακοινώσει νωρίτερα από το τηλέφωνο την απόλυσή του, καθώς δεν είχε εμφανιστεί να εργαστεί ανήμερα Τσικνοπέμπτης και ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το κάνει.

O 32χρονος ντελιβεράς, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, και στο παρελθόν και μάλιστα φέρεται να είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους λόγω της εμπλοκής του σε υποθέσεις κλοπών. Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε «βάλει χέρι» και στο ταμείο του ταχυφαγείου, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και γι’ αυτό το λόγο.

Η άγρια επίθεση

Ο 32χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τα τρία αδέρφια του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον αρχικά με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Στη συνέχεια, οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή, κι ενώ στον χώρο βρίσκονταν θαμώνες και εργαζόμενοι.

Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς, μάλιστα, μία από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 45χρονου ημεδαπού – ιδιοκτήτη καταστήματος

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερα άτομα (αδέρφια), τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος – ψητοπωλείου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 32, 20, 37 και 17 ετών (αδέρφια), τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 22-02-2020 και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου – εργαζόμενου στην εν λόγω επιχείρηση, οι παραπάνω εισήλθαν στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, έχοντας οι τρεις εξ’ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και την κοιλιά.

Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος. Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

protothema.gr
Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη. Ντελιβεράς σε αμόκ μαχαίρωσε 4 φορές στο στήθος τον πρώην εργοδότη του.

Ντελιβεράς εισέβαλε στο ταχυφαγείο που εργαζόταν μαζί με τέσσερις φίλους του και μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 19:00, ο 31χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια, άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 31χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά, ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Σχετικα

Παραδόθηκε ο πρώην ντελιβεράς που σκότωσε με μαχαιριά τον εργοδότη του

Παραδόθηκε ο πρώην ντελιβεράς που σκότωσε με μαχαιριά τον εργοδότη του

Σύμφωνε με πληροφορίες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

Ντελιβεράς σε αμόκ μαχαίρωσε 4 φορές τον εργοδότη του © thestival.gr

Ντελιβεράς σε αμόκ μαχαίρωσε 4 φορές τον εργοδότη του © thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ