Στην εντατική ο Λουκιανός Κηλαηδόνης – Κρίσιμες ώρες

0
1138
Στην μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τις τελευταίες ώρες.

Ο μουσικοσυνθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείου λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Από το πλευρό του δεν λείπει η σύζυγός του, Αννα Βαγενά.

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Εξελίξεις για την υγεία του, κρίσιμες ώρες. Βουβή η Άννα Βαγενά

Πώς εξελίσσεται η υγεία του Λουκιανού Κηλαηδόνη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο;

Δύσκολες ώρες για τον Λουκιανό Κελαηδόνη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ με το σταγονόμετρο έρχονται τα νέα για την υγεία του.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ιδιωτικού θεραπευτικού κέντρου Υγεία νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο συνθέτης και ερμηνευτής Λουκιανός Κηλαηδόνης, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείου λόγω καρδιακής ανεπάρκειας και βρίσκεται υπό διαρκή και στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε εισήχθη.

Η κατάσταση της υγείας του Λουκιανού Κηλαηδόνη παραμένει κρίσιμη μετά τις πρώτες ώρες νοσηλείας του. Στο πλευρό του παραμένει βουβή η σύζυγος του και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση.

Τα προβλήματα για τον ίδιο ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν νοσηλεύτηκε με προβλήματα καρδιάς στην καρδιολογική κλινική του Αττικού νοσοκομείου. Φαίνεται όμως πως ο εφιάλτης επέστρεψε για τον ίδιο και την οικογένειά του που τον στηρίζει με κάθε τρόπο προκειμένου να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και το 1994 είχε υποβληθεί σε bypass καρδιάς.

Το Ιανουάριο του 2002 είχε όμως και νέο επεισόδιο με την καρδιά το οποίο και ξεπέρασε. Επίσης και τον Οκτώβριο του 2016 βρέθηκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπεία για την καρδιά του.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, αποκαλούμενη και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, είναι μια πάθηση κατά την οποία η καρδιά δεν μπορεί πλέον να αντλήσει αρκετό αίμα για να το διοχετεύσει στο υπόλοιπο σώμα.

Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια σοβαρή πάθηση που μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο. Είναι συνήθως μια χρόνια ασθένεια, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί μετά από κάποια λοίμωξη ή από φυσικό στρες.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ