Εισήγηση για γενική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών!

13
2727

Εισήγηση ακόμα και για γενική απαγόρευση κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου από τους αρμόδιους προς αντιμετώπιση της ανάρμοστης συμπεριφοράς μερίδας πολιτών.

Εισήγηση πρότασης ακόμα και για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών με τον προαιρετικό χαρακτήρα των μέτρων για τον κορονοϊό.

Για να μην προκληθούν βεβαίως παρερμηνείες, πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως επαφίεται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό και δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, εξαιτίας της πολυπλοκότητάς της και των οικονομικών επιπτώσεων που δύναται να έχει.

Ωστόσο, επειδή η αντιμετώπιση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις του έχουν την μεγαλύτερη σημασία για την Πολιτεία, θα εξετασθεί η πρόταση με όποια ενδεχομένως διαμόρφωση μπορεί να γίνει για την φάση που βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή η χώρα έναντι του ιού.

Η απόφαση αυτή δύναται να αναβληθεί για αργότερα και εφόσον περάσει η χώρα στην φάση 3, που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται ακόμα ή αν θα ληφθεί, ο τρόπος και με τα μέτρα που αυτό θα εφαρμοστεί, θα γίνει ουσιαστικά για να αναχαιτιστεί η ανώριμη συμπεριφορά μερίδας των πολιτών που δύναται να επιδεινώσει την κατάσταση.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Η απόφαση όποια και αν είναι αυτή ενδεχομένως να ληφθεί και εντός της εβδομάδας και πάντα ανάλογα και με τις υπόλοιπες εισηγήσεις που γίνονται και ανάλογα με την ανάλυση των δεδομένων που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο οι αρμόδιοι για ακόμα μία φορά κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες και καλούν σε πλήρη συμμόρφωση των μέτρων που αποφασίζονται.

Ουσιαστικά οι ρυθμιστικοί παράγοντες για την απόφαση και εφαρμογή των όποιων μέτρων και πρωτοκόλλων είναι η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού και η συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών έναντι του φαινομένου.

news247.gr

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πήγαν στις παραλίες, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και τις οδηγίες που έχουν δοθεί το τελευταίο διάστημα – Βγήκαν για βόλτα και στην παραλιακή Ηρακλείου
    Αρκετοί και σήμερα, ήταν οι πολίτες, που αψήφησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και έκαναν… χαλαροί τη βόλτα τους ακόμα και σε παραλίες, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από τις φωτογραφίες του cretapost.https://www.protothema.gr/greece/article/984762/koronoios-i-karadina-pige-paralia-stin-kriti/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1dDDOm-3429_DZ5MQpCMkoePhe5ObrZNfyAzjIrny0CdvVjSo8zGt1AzA#Echobox=1584301619

  2. Κυριακη ωρα 23.30
    Κεντρο στα τραπεζια καφετεριας που δεν μαζευτηκαν παρα το οτι δεν λειτουργει, παρεα νεων ανθρωπων 6-7 εχει αραξει σαν να μην τρεχει τιποτα.
    Εισοδος κεντρικου ξενοδοχειου με τραπεζακια στον υπαιθριο, αντροπαρεα περνα την ωρα της και ανανεωνουν την συναντηση τους για αυριο.
    Ποσο ωραια περναμε στην κατα τα αλλα ερημη πολη και ποσο ευκολα θα μπορουσε να μεταδοθει μεταξυ τους ο οποιος ιος και ποσο χαλαρα και αθορυβα να διασπαρει στην κοινοτητα.
    Κριμα που ολοι ηταν ενηλικες με πιθανολογουμενο ανεπτυγμενο αισθημα ευθυνης, η μηπως οχι?

  3. Παρόμοια εικόνα και στον Φάρο της πόλης Κω,αλλά και στις παραλίες..

    φυσικά όλοι έδειξαν δείγματα του πολιτισμού τους αφήνοντας σκουπίδια,γόπες,άδεια κουτιά αναψυκτικών..δεν υπάρχει σωσμός. Στην Ιταλία δεν έχουν ψυγεία να βάλουν τους νεκρούς ,με αποτέλεσμα την σκέψη για άμεση ταφή και εδώ οι νεόπλουτοι που Βαλκανοποιήθηκαν αντί να εξευρωπαϊστούν ,ακολουθούν τα χνάρια των λαθραίων,που κατηγορούν..

  4. Οί αρμόδιοι τής Κω να τα διαβαζουν και να περνουν μέτρα!!!!ενα τσουρμο γύρω στα δεκα παιδια ηλικίας 13 με 14 με ποδήλατα στον φάρο αλλοι παρεες στις παραλίες μεχρι και μπαλα παίζουν πικ Νικ. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΑΝΕΎΘΥΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!δεν κανουμε διακοπές!!!!!ποτε θα το καταλαβετε οταν θα αρχίσουν και στην Κω τα κρούσματα;;;Τοτε καήκαμε!!!!!ενας να κολησει εδω εχει κολησει η μισή Κως κατευθειαν!!!

  5. Να παρουν πιο αυστηρά μέτρα εδω να κανει περιπολιες η αστυνομία και απο παραλιες και απο δρόμους και να βαζει προστιμα!!!!

  6. Και καλα θα κανουν να μην βγαινει κανεις απ το σπιτι κι όποιος βγαινει προστιμο. Δεν βαζουν αλλιως μυαλο πολλοί ανεγκέφαλοι εδω στην κω που δεν καταλαβαινουν την σοβαροτητα της καταστάσεως!!!!βρε ανεγκέφαλοι σκεφτειτε μονο σε ποσο μικρό μερος ειμαστε εμεις εδω!!!ενας να κολλήσει εχει κολλήσει η μισή Κως μετα!!!

  7. μαγαζι με ……. 50 ατομα μεσα πιο πανω μαγαζι με ….. τα ιδια πιο πανω μαγαζι με….. κτλ πρεπει να πεθανουν κανα δυο για να ξυπνισετε ΒΟΔΙΑ

  8. Οι παλιότεροι το ζήσαμε το 67. Όλοι μέσα. Άνοιγμα της αγορας κάποιες ώρες για προμήθειες και μετά σπίτι.
    Μόνο έτσι θα το καταλάβει ο Ελληνάρας πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Είμαστε πολύ λίγοι για να χαθούμε λόγω μα….ας ορισμένων.

  9. Ουτε θελω να σκεφτω την πιθανοτητα…να εχεις πνευμονια να θελεις οξυγονο και να μην εχουν να σου βαλουν στο νοσοκομειο….ΘΡΙΛΕΡ…..
    Σοβαρευτειτε ολοι και καθιστε μεσα……Ουτε εντατικη υπαρχει….Ο Θεος να μας φυλαει….

  10. από τη μια μεριά, και από την άλλη το κράτος περιμένει την εκκλησία να αποφασίσει για τις λειτουργίες. Είμαστε εντελώς ανισόρροποι. Στις μεγάλες επιδημίες του μεσαίωνα ο κόσμος μαζευόταν στις εκκλησίες για προστασία. Και τότε η επιδημία φούντωνε. Κάποιοι στην εποχή μας, ζουν φαίνεται ακόμη στο μεσαίωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ