Απαγόρευση κυκλοφορίας – Κορωνοϊός: Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό

0
185

Η Κατερίνα Τζιάλλα εκλιπαρεί τον πρωθυπουργό μέσα από το γράμμα της να της επιτραπεί η είσοδος εκεί που έχει θαφτεί το παδί της ώστε να του ανάβει ένα κεράκι και να του φροντίζει τον τάφο του

Η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή Κατερίνα Τζιάλλα που τόσο ξαφνικά και άδικα έχασε από τη ζώή το μονάκριβο γιο της  τον περασμένο Νοέμβρη σε τροχαίο στέλνει γράμμα στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να αποδοθεί δικιοσύνη για το παιδί της και παράλληλα επισημαίνει ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα που έχει δημιουργηθεί αφού με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορεί τόσο η ίδια όσο και χιλιάδες άλλοι πολίτες να πάνε στα νεκροταφεία για τη τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων τους προσώπων.

Η Κατερίνα Τζιάλλα εκλιπαρεί τον πρωθυπουργό μέσα από το γράμμα της να της επιτραπεί η είσοδος εκεί που έχει θαφτεί το παδί της ώστε να του ανάβει ένα κεράκι και να του φροντίζει τον τάφο του. Η ίδια καταλαβαίνει πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, μιας και η αδερφή της είναι γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο στην Ιταλία ωστόσο θεωρεί ότι θα πρέπει ο πρωθυπουργός να βρει λύση έτσι ώστε στις επιλογές των μετακινήσεων των πολιτών εκτός σπιτιού να είναι και η επίσκεψη στους χώρους ταφής ώστε να μπορεί να πηγαίνει να ανάβει το καντήλι στη μνήμη του παιδιού της.

polistas__1_
polistas__2_
polistas__3_
polistas__4_
polistas__5_
polistas__6_
polistas__7_

protothema.grΠηγή:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.