Πριβέ… επικίνδυνα πάρτι σε βίλες στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας (photo)

0
319
Κάποιοι «σπάνε» τα περιοριστικά μέτρα για ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους…

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας, φαίνεται πως για κάποιους δεν ισχύουν.

Ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» για τα έξτρα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση και η ελληνική αστυνομία μέσα στο Πάσχα. Τόνισε μάλιστα πως αυτή η περίοδος θα είναι ένα «κρας τεστ» και πως η αστυνομία θα εμποδίσει κάθε… πονηρό, που θα θέλει να φύγει στην επαρχία.

Κλείνοντας την παρουσία του στην εκπομπή, ο Βασίλης Ντούμας προχώρησε και σε μία άλλη ενημέρωση και ζήτησε την προσοχή των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Να επιστήσω την προσοχή σε ένα άλλο είδους έγκλημα. Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Πρέπει να σας πω ότι τελευταία διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελής κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμα και προσκλήσεις. Υπάρχει στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα και κάνουμε “εισαγωγή” τις τελευταίες μέρες και στην Ελλάδα. Πρέπει και εκεί να έχουμε την προσοχή μας, να μην πέσουμε θύματα αυτού του εμπορίου».

Πηγή: dokari.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ